Everything has an end

Vad hade tiden gjort med oss? Det är sorgligt. Det finns nu ett tomrum. Den tiden, den hösten, var den bästa perioden i mitt liv.(Än så länge) Tack vare något så underbart och vackert. Det vi kallade sann kärlek. Vi var en för alla, alla för en. Men allting har ett slut. och det var bäst såhär.. och det känns ändå bra. Kanske kan saker och ting bli bättre nu.

Men "det" finns fortfarande i mitt hjärta. Där kommer jag alltid att minnas.. <3

Stockholm, skärgården och Gröna Lund på en helg :)

Kick&boxen i måndags.. Höstens första träning för mig och Ebba.. Första uppicuten.. Vilken känsla! Vilken lycka! och det kändes gött att vara tillbaka.. tsss.. lyckoruuuus !

Ja,ja -... Helgen i stockholm blev kanon ! Bara så fett bra helt enkelt!

Resan började på söndagseftermiddagen.. Vi åkte från Nässjö vid femsnåret och hade sedan ett par timmars bilande framför oss.. Vilket inte är så kul när man blir åksjuk som både jag och Jessica blev till en början på småvägarna. Men det gick över senare när vi hade rastat. Jessica påstod ett tag under resans gång att vi var inne på januari-månad.. Hon kollade på sin ouppdaterade mobil och sa glatt: "Det är den 22 januari idag" .. Okej, jag är inte mkt bättre själv eftersom jag glatt höll med: "Ja, det är det" .. Det gick 3 sekunder.. "VA? Januari?! Nee! " ASGARV xp


Lördagen var det solsken när vi vaknade.. Vi klev glatt upp och såg fram emot en liten båtutflykt med Hanna och pappa. :) Vi åkte runt lite och kollade på den vackra miljön som skärgården har att erbjuda. Sedan stannade vi på ett ställe och käkade lunch. På denna resturang som var någolunda ny hade dem hängt upp en massa saker i taket. Blandannat en såg som pappa hade rakt över sin stol.

Hanna: "Akta så du inte får den i huvudet" ..

På vägen tillbaka somnade både jag och Hanna där bak. Endast Pappa och Jessica orkade hålla sig vakna. Dock somnade Jessica efteråt uppe i stugan.. Säger bara det. Det måste vara något tröttande att åka båt. Om det är ljudet från motorn eller något. Vet inte vad.. Men nåt är det ! haha ;D

Och så söndagen! = Helgens höjdpunkt.
In till stan, Gröna Lund och Nickelodeondagen.
Jag och jessica fick skjuts till Globen, varifrån vi skulle ta tunnelbanan till T-centralen. (Pappa och hanna skulle komma in senare till klockan två då Nickelodeondagen började)Till en början var vi något vilse. Men som vanligt klarade vi det som allt annat. Vi är så bra liksom ;) .. Efter en stunds tunnelbana bytte vi till buss för att ta oss till Djurgården. och det var inte så kul ;P Fullproppad buss! Och då menar jag verkligen fullproppad.. Vi stod upp i trängseln. Jessica kramade om mig och min väska för att inte tappa balansen. Som en kokande het bastu. Och fler ville hela tiden in. Ge er, tänkte man, tror ni verkligen att ni också ska få plats? Framför oss sa en kille "Om jag ramlar så ramlar jag på tjejerna här bak" .. Men antar att det är så det är i Stockholm. Och det visste jag ju egentligen sedan tidigare.. ;P  Snacka om att det var skönt att komma ut därifrån sedan..

På Gröna Lund var det fett mkt folk ! Mkt pågrund av Nickelodeondagen och strålande solsken. Pappa sa senare: "Jag har aldrig sett så  mycket folk på Gröna Lund innan."

Jag och jessica köpte iallafall varsitt åkband men hann bara åka 6 attraktioner pågrund av långa köer och tidsbrist.. Men vi hann ta Vilda musen, Berg-och-Dalbanan, Katapulten, Flygande mattan, Lustiga huset och Fritt Fall Tilt.. :) Men inte kvasten.. :( Har ju aldrig testat den liksom.. :/ menmen får la bli nästa gång..

Så vid 14.00 var det dags för artistframträdanden på stora scenen. Hanna satt på pappas axlar och njöt i solskenet av hennes favoritartister (Popkidz och Amy Diamond bl a). SvampBob Fyrkant var också där. :) . Han kom ut på Scen emellanåt och kastade ut små presenter till barnen. Hanna fick en SvampBob-ryggsäck och en nyckelring. De som var där och uppträdde var Sibel, Zara,Ola, Sebastian Krantz, Amy Diamond, Popkidz och en rad av personer som jag aldrig tidigare hört talas om.. ;P Allt under ledning av Josefine Sundström ;) .. Efteråt var det autografskrivning.. Jessica och jag tog oss in i klungan för att försöka ta oss in till autografkön. Där gick typ Erik i EMD omkring på andra sidan staketet och signerade gratissinglar.. Någon mer än jag och jessica som tycker att Mattias och Eric är så lika att det knappt går att se skillnad på dem? Det var tillochmed så att Jessica sträckte fram sin skiva två gånger till Eric för att hon trodde att det var mattias andra gången. Erik typ bara kollade på henne. Jessica förstod och drog fort undan sin hand. Haha rätt kul faktiskt.. Vi stod där bland allt folk och trängdes för att försöka komma in..Och vi hade en sådan tur ! Det var sista gången vakterna öppnade grinden för att släppa in folk.. Jessica kom in med hjälp av sina bedjande ögon. Tjejen på andra sidan sa"Okej, bara du" .. Jessica var innanför.. : "Men min kompis också" .. "Nej, tyvärr, det går inte" .. Jag var trög. Fattade inte att det var sista insläppningen.. Sa lungt till Jessica:"Men vänta här, så kommer jag in nästa gång" .. jessica fattade ingenting om vad jag babblade om. Men så öppnade de grinden igen för att släppa in en mamma till ett barn . Då tog Jessica chansen, tog tag i min arm och drog in mig ;).. whoo.. Hon är typ bäst ibland ! ;D I kön träffade vi två stockholmstjejer som vi snackade med, Julia och Johanna. Jätte trevliga :)

Och för att en gång för alla få det klart för sig.. Amy skulle aldig gå på Brinell. Jessica frågade henne live. Hon svarade bara "Brinell ??" Sedan sa hon att hon bara sökte inom Jönköping och att hon nu går frisör på John Bauer.

Josefine Sundström var verkligen hur gullig som helst. Det typ märks att hon jobbat mkt med barn och sådär.. Vid Sebastian stod det ett par tjejer bakom oss och ropade på honom., Han kollade dit. och en av de bara: "ÅH, Han kollade på mig! Han kollade på mig" och började typ gråta eller nåt.. och jag och jessica bah: "Öh, okeej".. Haha ;P

Efter att ha fått autograf av alla artister var klockan redan halv fem. Det var dags att ta sig mot utgången där vi skulle träffa Hanna och Pappa för att sedan hämta upp Ann-marie och åka hem mot Nässjö. Hanna fick autografer av mig och Jessica: Popkidzs och Amys.. Glad blev hon :)

TACK JESSICA för en kanonhelg! Du är toppen och jag älskar dig! <3
(P.s Nästa gång blir det kvasten;) )


Slut på avkopplingen..

Och så har skola och vardag börjat. Sommarlovet har jag motvilligt lämnat bakom mig. Läxor och hemuppgifter har inte riktigt satt fart än men ändå känner jag redan stressen. Varför ? Det är så fruktansvärt jobbigt! Än ska jag inte stressa. Än så länge kan jag ta det lungt. Egentligen. Men.. jag tror det är framtiden. Den närmsta framtiden står och knackar på dörren..Och redan nu kan jag känna den. Jag tänker för mycket. Mitt huvud nästan spricker av alla tankar. Alla tankar för att få ihop min höst. Jag mår illa! Varför ska det vara såhär? Inte bra. Jag måste slappna av. Har alltid kunnat det innan. Men nu. Det går bara inte. Åh, får panik på mig själv ibland alltså..

Stressen runt omkring hjälper inte heller särkilt mycket. En mkt stressad man var här igår. Nämligen min pappa. Han och Hanna kom förbi och lämnade kladdpapper. Han tjatade om hur stressat allt var just nu med huset och renoveringen. Jobbet och allt annat. Nu när Ann-Marie har fått jobb så får han ha Hanna hela tiden vilket han också tycker tar tid. Han sa att han inte hinner köra med mig i veckan. Jag sa att det är lungt för att jag ska köra med mamma ikväll. Men pappas stress smittade av sig och nu har den inte lyckats försvinna..

Ne, livet är grått och trist just nu. Dock guldkant ikväll med kören och bra människor. Och så självklart Stockholm i helgen med min älskade Jessica. :) <3 Skärgården och Årsta havsbad. Fy vad härligt! Har inte varit där på hela sommaren.. Någonting har liksom saknats. Men nu kommer jag ändå..

Andas in. Andas ut... och så koppla av..
/ n


Värdefulla timmars vila kvar..

Måndag och en dag kvar till skolan börjar. En dag! Sedan börjar det igen.. vardagen.. allvaret.. stressen.. pressen.. Systrarna mina började skolan redan idag. Men inte jag. Jag har 15 och en halv timme kvar. 15 och en halv timmes sommarlov. Sedan vardag igen. Då är det slut på vila.. suck*


Det är 15 och en halv timma kvar sedan är sommarlovet slut. 15 och en halv timma. 15 och en halv timma. ...

Snälla, skaffa ett liv tänker ni.. 
Ja, det tror jag nog är en ganska bra idé.. Ska dra mig bort från tangentbordet och göra något meningsfullt av dessa sista värdefulla timmar av mitt sommarlov. Så det så!


Life is hard (speciellt vid de röda dagarna på månaden ;P)  Men en guldkant på vardagen gör det lättare ;)

Nu måste jag ladda batterierna en sista gång innan morgondagen..

/ n


Öppna ögonen och se: Sverige är vackert !

Det är lördag och två flickor vandrar tillsammans, sida vid sida, på trottaren. Den ena blond. Den andra brunett. Från hamnen upp mot Grännas gator vandrar dem. När de väl kommer dit kommer de sätta sig på ett fik med varsin dricka i sin hand, mittemot varandra i ett av hörnborden. Trötta är dem. Benen är som spagetthi och vill inte längre bära. Det regnar. Dem passerar förskolan polkagrisen, ett passande namn tycker dem. Men det enda de vill nu är att få sätta sig. Vila benen. Dem är trötta. Men det är inte så konstigt efter deras lilla äventyr...

Ebba och jag hade helt enkelt en plan. En plan att få göra något tillsammans denna sommar. Bara vi två. Som förra sommaren... och sommaren innan det. Det behövde inte bli någon lång resa. Inte heller långvarig. Så idéen om att åka till Gränna/Visingsö tyckte vi blev väldigt passande. Speciellt då mamma min också skulle dit på hundutställning och vi kunde tigga snålskjuts..Hur bra som helst liksom .. ;)

Efter att ha slängt i oss äppelkaka och en iskall bärpaj (som förövrigt inte var jättegod) började Expedition Visingsö. Vi begav oss till hamnen och tog tidigast nästa färja. 50 kr kostade det för er som är intresserade, och jag tycker det var väldigt bra att man åkte tur och retur på biljetten. :D Tumme upp!

I land på Visingsö. Direkt turistinformation och toalett för överdrivet små blåsor ;P (som jag..ehh) Vi bestämde vårat mål: Näs slottsruin, 6 km söder. Transportsätt: Vandra ;D  wohoo.. Och det tog väl ca en timme som grabben på turistinformationen sa. Och vägen gick genom skogen och så förbi öppna landskap och fina hus/torp.. Så var vi framme.. Och där tittade vi på ruinen där en kung (är inte typen som kommer ihåg namn på kungar) en gång i historien blev dödad. Efter våran lilla titt gick vi till bryggan och satte oss med våran matsäck. Ankungarna fick också smaka ;) ... Doppa fötterna i kalla vättern. Sedan hela vägen tillbaka, fast annan väg. denna gick genom skog och mark, längs kusten. Och vi njöt av det fina vädret och den vackra miljön.. Visingsö är vackert! Vi behöver inte åka långt. Behöver inte åka ända till andra sidan jordklotet för att få se något bedårade.. Det fina finns närmare än vi anar. Visingsö är vackert! Sverige är vackert !. Det gäller bara att se .. !!


Tack Ebba för en lyckad dag! <3

När vi tog färjan tillbaka regnade det... Precis som när vi lämnade Iona..


Den 7 augusti 2008

Hej alla glada! :)

Det är torsdagmogon. Klockan är strax innan 9 och jag är typ trött. Kanske borde jag gå och lägga mig igen ? Men nej, tror jag skiter i det ändå. Ska nämligen till Jönköping idag med Jessica, Sofia, Jossan och Bellan :) . Gå och kika lite på stan och sedan avsluta dagen med att gå på bio: "Narnia: Prince Caspian". (Äntligen en dag då alla kunde.. typ . ;P ) Känner på mig att det här kommer bli en bra dag :D  

Det är den 7 augusti och två år sedan EREN blev EREN <3 Ebba och Nathalie hade lovat Rebecca att hjälpa henne med planering av konfaåterträffen. Eva visade också intresse och fick också vara med. Det var en solig dag när Eva, Ebba och Nathalie cyklade tillsammans till Rebecca. Väl där gjorde dem ungefär allt annat än att planera en konfaåterträff. Bland annat så lekte dem nyhetsmorgon och Eva var där och skulle berätta om sin nya bok. m.m . Många skratt var det den dagen. Men tillslut tog de tag i sig själva och började planera konfaåterträffen. När allt var klart cyklade dem runt stan med inbjudningarna. Och det var så det gick till. Den dagen då EREN blev EREN.. (kortfattat helt enkelt) Hösten efter var de i stort sett varje helg.. <3

Tack älskade tjejer för alla minnen! <3


Augusti månad, men är det detta vi kallar sommar ?

Titta ut ! Det är augusti månad, men är det detta ni kallar sommar ?
Titta ut en gång till ! Vad ser ni ?
Jag ser träd vars gröna blad redan har börjat skifta färg. En del har redan lossnat och ligger numera på gatan utanför mitt fönster.
Rakt över gatan finns ett äppelträd. Men många frukter har redan frigört sig från grenarna. Nu ligger de och ruttnar på marken.
På himlen syns inte ett enda sockervaddsvitt moln. Inte en enda skymt av blå himmel verkar vilja visa sig. Nej, det är
bara grått. Ett enda stort grått molntäcke.
Vad är det här ? Inte sommar i alla fall. Eller ?
Snarare höst skulle jag säga. Om den ens existerar i dessa dagar.
Har ni tänkt på hur snabbt vinter blev sommar i våras.
Eller förra hösten då det helt plötsligt blev vinter utan förvarning.
Hösten var där, men kortvarigt.
Snart verkar det bara finnas två alternativ på året.
Sommar eller vinter. Vinter eller sommar.

Vår och höst försvinner, dör utKvar blir bara två tomma ord
Så finns det sedan inte längre några årstidsväxlingar.
Är det så vi vill ha det ?
Knappast..
Men när allt kommer omkring så är det kanske vårat egna verk.
Vårat egna fel för att vi förstör våran egna planet.
Den är inte frisk längre. 
Sakta men säkert kväver vi jorden...
och vi får stå vårt kast..
Är det såhär vi vill ha det ?
En fråga värd att tänka över..

Titta ut ! Det är augusti månad, men det är inte detta vi kallar sommar !! . . .
 

Så mkt krångel för en glass

Jag måste påstå att det är väldigt mkt krångelkrångel att ta sig till Lekeryd. Det borde gå direktbussar tycker man, det är ju ändå Sveriges godaste mjukglass vi snackar om, men naturligtvis verkar det inte som om det gör det. Nej för först måste du åka tåg till Huskvarna. Sedan får du vänta på en buss i ca en kvart som ska ta dig till esplanaden. Sen när du väl är där irrar du omkring som en irrepelle och hittar inte nästa buss. Busskurar överallt och du springer omkring som en tok för att hitta rätt. Men det är bara fel hela tiden. Fram och tillbaka springer du. Samtidgt vet du att bussen du ska med går när som. Stress,stress. Var är den? Slutligen kanske en av dina vänner utbrister: "Där är den! 32:an", och du blir så glad att hon är med just då (Tack Becca) .. Du springer igen. Över gatan. Mot bussen. Dörrarna stängs men du hinner precis och de öppnas igen. Flåsande stiger du på och säger att du ska till Lekeryd. Nu kan du äntligen andas ut. Puh.. Efter en stund är du framme.. Hela turen har tagit över en timma....

Men EREN:s Lekeryds dag blev lyckad tillslut. Unnade mig en bautastor glass som jag själv inte trodde att jag skulle orka äta upp. Men där fick jag för den slank ner. Hiih.. Och det var gott :) men väldigt mätande. ;P Sedan tog vi också en vända på minigolfbanan. Jag, som i vanliga fall brukar suga i minigolf, gick det väldigt bra för och tog hem det hela. ;D wohoo, oturen har vänt! Och kanske har det vänt för att inte vända tillbaka ;D Vi vrålade på ganska rejält.. Tror det hördes i hela Lekeryd att Eva, Becca, Ebba och Natta var på minigolfbanan ;) haha .. 

Kan slutligen meddela att vi tog inte den timlånga vändan med buss/buss/tåg hem. Mamma kom snällt och hämtade oss :) Thank you for that!


För att genast gå över till nästa ämne. Helsingborg. Blir inte så mycket detaljer men kan säga att vi hade tre fina dagar där. Sol och varmt. Stosade lite på stan.. Solade och badade på en underbart vacker strand. Tycker jag. Påminnde mig, Jossan och Bellan lite om OC faktiskt. Tyck vad ni vill om det ;) hehe . Fin lägenhet vi fick låna. Högst upp i huset. 8 trappor för att komma upp, 11 trappsteg i varje. Det kändes i benen kan jag säga. Speciellt efter att ha gått den branta vägen från stranden. Det gick bara uppför hela tiden. Okej, i huset fanns det i alla fall hiss. Men jag, Jossan och Bellan är unga och friska. Hissen är för gammlingar, som mamma och Annika.. haha skoja bara ;) .. Tre underbara dagar fick vi iallafall.. Synd bara att Natalia inte var hemma. Hade väldigt gärna viljat träffa henne. Är så länge sedan nu liksom. Men,men kommer väl kanske fler chanser hoppas jag.

:)

/ n

Öland, ja vad kan man säga ? Mycket...

Hej folket!
Jag vet, jag ligger typ en månad efter med bloggandet. Men kan meddela att tre av de veckorna var jag på öland utan tillgång till data. Så har jag varit i Helsingborg ett par dagar också.. Och innan det har jag bara inte orkat.. Kraften har bara runnit ur mig och fantasin var otillräcklig.. Lat ? Okej då, men bara lite.. För vädret har hållit mig ute också.. Solen lockar mer än datorn.. Så är det bara.. Men nu sitter jag här.. tillslut. Funderar på hur jag ska berätta om min vistelse på Öland. Men jag tänkte att det bästa är väl att ta det ganska kortfattat. Det är ju ändå tre veckor det handlar om.. Sådär 21 dagar ungefär..

Okej. Jag har alltså varit på Ölands borg. Tidigare var det en barnkoloni men är idag ett pensionat dit man kan komma och boka rum osv.. Där har jag sommarjobbat i tre veckor tillsammans med Jennie(och så Lotta på ett hörn första veckan) En sak är då säkert.

Resan började dagen den 6 juli. Den morgonen träffade jag Jennie på stationen och tillsammans genomled vi tiden på de två tågen. Okej, så farligt var det inte. Men tiden gick väääldigt sakta och på det andra tåget satt det en tjej med kexchoklad som var otroligt läskande. Trångt var det också. Våra fötter trängdes med våra väskor där nedanför eftersom det typ inte fanns något bagageytrymme. Inte som vi hittade i alla fall.

Slutligen väl i Kalmar.. Var tvungna att hitta rätt buss. Bussen vi väl tog sedan gick inte till Stora rör, men kunde stanna vid stora vägen. Jennie var framme hos chaffören och påminde honom att han skulle stanna vid Stora rör. Han svarade bara
"Ni får trycka på Stopknappen"
J: "Men vi vet inte var det ligger"
c: "Får väl se om jag kommer ihåg det"
Så efter det fick vi sitta på helspänd för att inte missa skylten. Som tur var så både såg vi skylten och chaffören kom ihåg att vi skulle av. Sedan kom Karin(våran handledare) och hämtade oss med bil.

Karin ja. Våran handledare alltså. Tillsammans med sin livskamrat Anders driver hon stället. Trevliga människor. Anders lagar typ underbart god mat och världens godaste sallader. Alltså ärligt, halva min tallrik var fylld av sallad. V a r j e  D a g . . . Favoriten var En med äpple och curry i. Bortskämda blev vi också. Efterrätt! V a r j e  D a g ! . . ;D Och så de ljuvligt goda frukostbullarna! (Annes favoriter) .. Mkt populära. Så populära att det nästan aldrig fanns några kvar till oss när vi skulle äta. Därför la vi undan ibland. Bara för att få njuta lite ;) .. Jaja.. Nog om maten. Anders förresten ville alltid lyssna på samma radiokanal. En tråkig radiokanal med finska nyheter. Vi frågade en dag:
"Kan du finska"
"Nej, men man kan lära sig"
 ;P
 Vi busade ibland och bytte. Då kunde han bli tjurig och byta tillbaka. Men ibland dröjde det innan han märkte. Då kunde vi ha köksdisco.. wohoo ;D haha Men en gång trodde han att vi hade bytt när vi inte hade det.. Haha så himla kul att han tyckte sin egna radiokanal var dålig för sådär några sekunder.. haha ;D

Våran första vecka på Öland jobbade Lotta också där. Hon hade redan jobbat en vecka när vi kom och skulle "bossa" över oss.. haha ;) Ne, men hon städade mest rummen och så, medans vi mestadels höll till i köket. Ställde fram maten till frukost och middag, diskade och torkade, torkade bord och soppade golvet i matsalen. Ibland om vi hann, eller på övertid, städade också vi rum..

Men vi hade ju fritid också. Jobbade gjorde vi bara mellan klockan 8.30-12 och 16.30-19.30.. (Undantag övertid) De två första veckorna hade vi inte särskilt tur med vädret. När vi vaknade kunde det vara klarblå himmel.. Men sedan medans morgontimmarna gick kom det bara fler och fler moln. När vi slutade vid 12 kunde det helt plötsligt regna. Sedan kom solen igen vid tre, halv fyra tiden.. Men då skulle vi ju snart börja jobba igen. Vi var inte bara lite besvikna dessa dagar. Och när det var dåligt väder fanns det inte så himla mkt att göra.. Det var då hemlängtan kunde tränga fram i mig. Saknaden efter familj och vänner.. bara hem, ljuva hem. Men jag klarade mig igenom det med, som allt annat..

Men vi drack mycket te och spelade kort. Det blev som en tradition varje dag där tillslut. Lotta hade en glidig kortlek sa hon. (P.s Det stämmde faktiskt). En dag skulle Lotta trolla för mig och Jennie med sin glidiga kortlek. Det var då vi kom på att hon kunde trolla för gästerna. En magishow helt enkelt. "En magisk kväll med Lotta". Låter det inte trevligt? Tyvärr gick aldrig Lotta med på idéen ;) haha ..

Kan för övrigt berätta att Lotta tycker mkt om morötter. Folk vet inte varför, men till varje middag åt hon rivna morötter. Men jag och Jennie har genomskådat henne. Vi vet. Hon är som en hamster och lägger alla morotsbitar i kinderna för att sedan klistra ihop de till hela morötter på sitt rum. Varför ? Vi vet..

En annan dag var vi tre vid hamnen för att kolla på några som spelade. Vi blev ganska rastlösa tillslut. Så vi hängde istället efter några killar vi spanat in. Slutligen svängde de in på en gård. Vi fortsatte kanske 50, 60 meter. Så stannar vi. Lotta tycker att vi ska gå tillbaka. Jag och jennie tycker det skulle verka så dumt. Då skulle de ju fatta. Lotta utbrister, ganska högt;
"Men troligt att ni kommer träffa de igen i erat liv någonsin liksom"
Hon ser inte vad som händer bakom hennes rygg. Men jag och jennie ser. Och vi garvar för mycket för att kunna säga något. Lotta vänder sig om. Killarna är tillbaka. Och de är alldeles bakom. Jag garvar så jag får ont i magen... ;D haha

Efter en vecka var det dags för lilla Lotta att åka hem.. vi sörjde hela måndagen. Jag och Jennie saknade hennes dvd och filmer så mkt, speciellt när vädret var som det var. Men okej, vi saknade Lotta mer ;D Men vi hade ju andra aktiviteter. Vi fortsatte att spela kort och dricka te. Vi cyklade till Ica nära i Rälla och tog promenader med Mitchen (underbar hund!) Vi tog också kvällsdop och dök i vågorna.( och så havsdisco ;D)


Sista veckan vände oturen och det blev stekande hett och strålande solsken. Knappt ett moln visade sig på flera dagar. Då hade vi helt plötsligt aldrig tråkigt. Tvärtom, vi hann inte göra allt vi ville den sista veckan.. + att det blev mycket övertid då det var mycket arbete som behövde göras. Så fort vi var lediga var vi på stranden, solade och badade. Helt underbart! Vi kastade också gris med vattenflaskan sista dagen. Sjukt kul var det.. Folk glodde, men som om vi skulle bry oss.

En kille, Wille,  brukade klippa gräset där. Anders tyckte mkt om att snacka om honom med oss. Han hade körkort sa han. Så honom skulle vi hålla oss väl med. Så sa han till honom när vi var där:
"I Nässjö är det ny trend med förkläde"
Grabben sa till Karin att han kunde ta med och köra oss någon stans till helgen. Men han kom aldrig. Inte efteråt heller.Vi blev besvikna. Fick istället tillbringa helgen fast i Stora rör. Och gräset växte. Speciellt utanför våran håla. Därför kom vi på en sång: "Vi vill ha gräset klippt imon, Wille. Nåt annat vill vi inte dig" ;P haha..


Den andra helgen tillbringade jag med Angelica i hennes stuga i Köpingsvik. Mkt trevligt. Vi gick in till Borgholm och kikade, åt kroppkakor, cyklade tandem och badade i hennes pool. Det var riktigt skönt att komma ifrån jobbet för ett par dagar. Hade en mycket rolig helg med Anne :)

Sista måndagen kom min faster, Tomas och farmor till Öland. Så de kom och hämtade mig och Jennie efter jobbet på kvällen så grillade vi korv med dem på campingen. Det var väldigt mysigt :) ..

Så, jag undrar ifall jag har glömt något. Eller det har jag ju. Egentligen. Men ´kan ju inte skriva allt för detaljerat. Då skulle det här inlägget aldrig ta slut. Det har tagit över en timma att skriva.. Över 1/24 del av detta dygn.. Så får väl börja tänka på att avsluta nu. Men jag har haft tre mkt bra veckor på Öland. Och det är ju aldrig fel att tjäna lite pengar ;) ..Träffa nya människor... Och få en ny vän! :D  Utan dig Jennie hade det inte blivit desamma.. Tack för alla roliga stunder! (Få umgås med Lotta var inte heller fel, vi saknade dig de sista veckorna, hade gärna haft dig kvar!) En sak är i alla fall säker: Jag har aldrig diskat så många tallrikar på så kort tid i hela mitt liv..

Tänkte bara säga att jag får berätta om Helsingborgsdagarna någon annan dag i ett annat inlägg.. För nu tar detta sitt slut. Kul att ni ville läsa så långt ;) / n


RSS 2.0