Öland i helgen, kanske...

Pappa frågade om jag ville följa med till Öland fre-lördag. Är sjukt sugen om jag ska vara ärlig. I så fall skulle jag få åka med farmor, faster och Tomas tidigt på fredag morgon. Grejen är ju den att jag förmodligen kommer hem sent torsdagnatt eftersom vi som planerat ska ut ett gäng i Tranås och dansa. Menmen vi får se hur det blir. I så fall blir det ju inte plugg ändå. Haha. Makalös alltså.
   I och för sig så är det ju ganska dött på Öland så här års. Men det är det att jag saknar det. Mitt Öland! Havet, kusten. Även om det bara är början på april. Så sugen är jag trots allt. Skulle vara bra för min bok också. Lite grejer jag måste kolla upp nämligen.

Vi får se !
/ n

 


Video

Har funderat på om jag ska göra en au pair video ändå... Trodde verkligen inte att jag skulle vara en av de få som fick familj innan man ens laddat upp videon. Men se där så tur man har. Hade ju börjat så fint med förberedelserna så att jag nästan såg fram emot det. Har aldrig gjort någon video heller. Verkar ju kul! Funderar på att göra en mer personlig video kanske, just till familjen. Vad tycker ni om den idéen? I så fall kanske jag tar mig tid att göra det på lovet... Om jag hinner.

För övrigt så ser mitt påskolv ut såhär: Plugg, plugg, plugg, plugg, plugg, plugg, plugg.

Puh. No rest! Suck. Skolan dödar! Mjo, ibland känns det så. Och jag är såååå trött på att det aldrig verkar ta slut!  
 Måste göra: Engelska (Seminarie förberelse + bok), Svenska(Talet + finputsa den argumenterade texten), Psykologi(repetera inför diskussionen), Projektarbete(Finjustering innan tryckning), Matte(PROV!), Planera studenten, läkarbesök i jkpg (angående min näsa) och en massa mer.

Dessutom MÅSTE jag träffa Elina som kommit hem idag!! Och så ska jag vara på dagis två dagar, MINST! Mitt lov är redan fullbokat skulle man kunna säga.

GE MIG FRIHET NU! Studenten är efterlängtad !
Nu ska jag sluta att klaga och sticka till gymet istället!
Hejsvejs!

/ n



Connecticut next year!

Lovade som sagt att berätta hur det har gått med CT familjen. Känner att jag har varit lite off med au pair grejen på bloggen nu de senaste dagarna. Men nu i alla fall...

Jag skickade som sagt ett mejl till mamman i lördagskväll och berättade att jag tänkte tacka ja. Jag kunde verkligen inte hitta en enda orsak till att inte göra det, trots att jag gick hela fredagen och försökte, bara för att hitta något. Men det gick helt enkelt inte. Okej, det enda som skulle kunna vara bättre är om de bodde på ett varmare ställe, längre ner vid kusten av USA. Typ Florida. Typ Californien.
Jag<3Värme<3kusten<3havet!
MEN!
Nu blir det Connecticut, en delstat jag knappt vet något om förrutom att det ligger hyfsat nära både Boston och New York. Ska bli spännande att upptäcka USA:s tredje minsta delstat! :) Och de andra ställerna som jag drömt om att se så länge kan jag se ändå vid ett annat tillfälle. För familjen väger tyngst och det här verkar vara en toppenfamilj !! Hade jag tackat nej hade jag troligen ångrat mig flera gånger om, för tänk om det inte dyker upp någon bättre! Finns så mycket bra grejer med den här familjen så det kunde bara bli ett JA!   

Väntade i alla fall på svar hela söndagen. Men inget mejl från värdmamman. Blev nervös. Så nervös att det första jag gjorde när jag steg upp på måndagsmorgonen var att kolla mejlen. Och där låg det, mejlet jag väntat på.
This is great news Nathalie!
Hon skulle ringa kontoret i USA för att matcha. :)

Wiiiee, I´m going to Connecticut People!

Dock har jag inte fått något mejl från CC i USA än... För det ska man väl få när familjen har tackat ja? Så kanske har de inte ringt än, men de skulle ju åtminstone göra det. :) Så vet inte säkert än när jag kommer sticka iväg. Men någon gång i augusti i alla fall. Familjen skulle höra av senare om det.

Har fått ännu fler bilder att sitta och titta på idag. Lite bilder på huset och en mängd semesterbilder från Hawaii. Så mysigt ser det ut att vara! :)
Hon vill skypa snart igen. Vilket innebär att jag måste fixa den där himla mikrofonen. Undrar vad det är med den. Kanske är den trasig ? Får kolla ljudinställningarna en extra gång också.

Ska ut och gå en sväng nu!
Ha det toppen!
/ n


Högskoleprovet, Here I come!

Loggade in på mejlen och såg att jag fått kallelesebrev till Högskoleprovet.
Jubel! Not...
Känns ganska surt att behöva gå dit och sätta sig ännu en gång. Känna pressen. Känna stressen. Ush ne, det var inte det minsta kul. Men såg att jag denna gång hamnat i aulan... Kan ju bli spännande. Riktig feeling där alltså.. ;)

Filosofi.nu
Redovisning imorgon!

Återkommer senare idag angående au pair. Kolla in då!

/ n


Elina !



Elina kommer hem på onsdag över påsk!
Finally!
Åh, vad jag har saknat dig gumman!
I have to see you !!! <3

Earth hour!

Nu släcker vi!

yes !

Jag har snackat med vänner.
Jag har snackat med mamma.
Jag har snackat med pappa.
Jag har ringt CC och diskuterat.
Jag har tänkt...

...och jag är beredd för att tacka ja till Connecticut! 

Ska mejla mamman och berätta det nu.  
/ n

Lycka!

Jag hade en toppenkväll igår med bästa tjejerna! :) Först lite mys sådär med kaka, Ben&Jerry`s och saft. Tråkigt nog blev inte kakan lika god som förra gången. Blev inte alls lika kladdig denna gång. Men,men var god ändå och de tyckte om den. Bättre kladd-lycka nästa gång ;) Marswallovsen blev riktigt kladdig i alla fall som ni ser på bilden nedanför. Gick knappt att få bort det från kniven. Haha ;)

Sedan blev allting ganska spontant och vi hamnade på Hotell Högland för att se på modevisningen "Fantasy Faschion". Hade egentligen tänkt att gå hem efter det men var så otroligt taggad, plus att det var dubbelt dansgolv så stannade tills det stängde vid ett. Hade verkligen en kanonkväll, var svett när jag gick hem! Så otroligt härligt att bara släppa loss. Ville bara skrika ut av lycka! Underbart!
TACK tjejer, hade aldrig blivit en sådan underbar kväll utan er!
/ n


Älska livet!







Våffeldagen den 25 mars kom och gick ;)





Jag älskar våfflor! Sjukt bra att våffeldagen har sin egna dag ;)

Tjejkväll

Tjejkväll väntar... Snart kommer Becca, Malin, Anne och Issa hit och ska få mumsa i sig den här goda kakan som jag har bakat ikväll. Kladdkaka med marsvallovs på, specialaren ;)



Ne, nu ska jag blanda saft innan tjejerna kommer... Ha det bra!
/ n

Det lutar åt Connecticut!

Allt utan en sak gick bra med skypesamtalet igår, och det var mikrofonen. Jag som hade testat allt och så innan men sedan när det väl gällde så funkade det inte. Men men var ju första gången jag använde mig av skype och jag sa det. Det var första gången för de också.
Men vi löste det ändå.
De ringde upp mig på teklefonen och satte på högtalaren. Jag stängde av högtalaren här hemma och satt med tetefonen vid örat isället för att jag inte skulle höra mig själv på andra sidan liksom. Så var det problemet löst. ;)

Jag fick se barnen lite smått innan de sprang iväg för att se på Tv eller nåt. Men snackade med mamman och pappan en massa. De är en toppen familj alltså, jag säger bara det. I alla fall är det så det känns och deras nuvarandre au pair Julia har också bekräftat det för mig flera gånger.

Frågade lite fler frågor för att lära känna de lite mer. Mamman och jag diskuterade twilight böckerna lite till och med. TRor hon sa att hon hade läst de två första. Och jag sa att jag ahde läst alla fyra och då visade hon upp Breaking dawn som Julia höll på att läsa, "this"? Jag bara: "yes,yes,yes" Haha. 
  
Jag var rädd att de skulle ställa en massa kluriga frågor till mig den här gången men det var i stort sett samma som förra gången. Eller pappan undrade om jag körde bra, strong swimmer m.m som är viktigt när jag tar hand om barnen.

De har en STOR truck till sina au pairer. Jag i en stor truck? Haha jag undrar hur det kommer att se ut ! Köra är väl inga problem, däremot parkering som är min svaga sida. Så nu blir det att öva en massa parkering i sommar i så fall. Men de flesta familjer har nog stora bilar till sina au pairer, är ju för att skydda barnen. Och det är är verkligen bra tänkt! 
  
Det verkar som om de vill matcha!!! Men pappan sa till mig att om jag vill så kan jag lämna de ett tag om jag vill kolla runt mer för att ha något att jämföra med. De är ju trots allt den första familjen jag pratar med. Jag visste inte riktigt vad jag skulle säga:

"I can think about it" sa jag typ.
Men sedan poängterade jag också hur bra jag tyckte deras familj kändes och att jag skulle vilja bli en del av den.

Mamman var verkligen så söt när hon sa: "I´m afraid to let you go" Men hon förstod ändå vad hennes man
menade. 

De verkar ju vara för goa. Jag lovade att jag skulle tänka lite till, ett sista tänk liksom. Och att jag skulle mejla de i helgen. 

Så antar att det är upp till mig.
Jag ska snacka med mamma.
Jag ska snacka med pappa.
Malin, Becca, Issa och ännu mer med Angelica.
Jessica kanske också har något smart att säga.
Och så ska jag ringa CC och diskutera idag.

Men det känns bra, det gör det!
Hinner inte skriva mer nu. Måste göra mig i ordning för skolan.
But I´ll be back! ;)
/ n


Skype med Connecticut familjen!

Har skypat med Connecticut familjen nu. De verkar verkligen helt underbara! Kan inte skriva mer nu, det är sent, jag borde försöka sova som mina systrar som inte kan när de hör mina fingrar gå över tangentbordet.. ooops. Men berättar mer imorgon, loooovar!

/ n


Alanya 2010

Angelica ska bo med mig och Malin på Alanya!!!



Hon fick byta hotell efter att hennes resekompisar hoppat av så nu får hon ta in en extra säng på vårt rum istället.
Kommer bli bäst!
Natta, Malin och Anne, ALANYA v.21 !!
Wiie!! Gött alltså!

(Känner på mig att det kommer bli mkt au pair snack den veckan alltså... ;) haha )

/ n


Skype imorgon..

Tänkte försöka förbereda mig inför skype samtalet med familjen imorgon. Om man nu kan förbereda sig ? Kan ju aldrig veta vad man får för frågor helt säkert liksom. Ska försöka klura ut luite fler frågor att fråga. Typ som barnens favoritmat och sådant kanske. Hehe ;) Typ lära känna familjen bättre. Nåväl, det ska nog gå bra.

Malin kommer hit om två timmar. Då ska vi sätta oss med Pyskologin. Ska tillämpa Hanibal Raising på de alla perspektiven. Som vi gjorde i höstas på A Beautiful Mind, fast den här gången blir det muntlig diskussion istället. /n 


Dagens bild :D



Bara för att jag och Zackie är så coola får det här bli dagens bild. Ska försöka lägga upp fler bilder från helgen senare idag/ i veckan.

Kort au pair uppdatering: Ska skypa med familjen imorgon. Är nervös! Hihi.. Har fått kontakt med familjen nuvarande au pair som också är från Sverige. Det roliga är att Sara i min klass typ vet vem hon är och hon bor faktiskt inte alls långt här ifrån, är smålänning som mig. ;) I alla fall så säger hon att det är en toppen familj hon hamnat i och det gör ju bara så att det känns ännu bättre. Hihi.. Ja, spännande att se hur det här fortsätter...

Nu ska jag göra mig i ordning för skolan.
/ n


Dreaming of Connecticut, yes maybe...

Hej vänner!

Om jag inte har fel så drömde jag om USA i natt. Kan nästan med säkerhet säga att det hade med au pair att göra. ;) Och hela dagen har jag gått omkring och tänkt och tänkt och tänkt. Hela svenska lektionen gick, vi skulle börja skriva på en argumenterande text, jag lyckades bestämma ämne sedan kom jag inte längre. Istället för att söka fakta som kan stödja mina argument klickade jag mig in på min profilsida på culturalcare för att ta reda på mitt bokningsnummer. Hela religionlektionen gick och jag lyssnade på redovisningarna med ett halvt öra. Resten av mitt jag befann sig i tankarna om samtalet med mamman igår. Efter lunchen kunde jag inte änta längre. Jag var tvungen att ringa kontoret i Sthlm... Vet inte om man ska göra det egentligen men kände att jag ville prata med någon där och liksom dela lite tankar. Jag berättade för tjejen jag pratade med där att jag hade pratat med mamman i familjen via telefon igår och att det kände bra. Hon frågade vad som kändes bra och jag sa att som det var. Att det kändes som om de verkligen vill att man ska bli som en familjemedlem och att barnen var i ungefär den åldern jag har tänkt mig, m.m. Jag berättade också att jag skulle få prata med pappan och barnen också och det tyckte hon var bra. Hon sa också att det är bra att jag håller de uppdaterade om hur det går och att hon skulle meddela Boston kontoret att jag tyckte att det kändes bra än så länge. ÅH, det är så kul att prata med folket på CC. Alltid lika trevliga. :)

Ikväll mejlade jag mamman igen med några frågor till som jag kände att jag ville ha svar på. Fick svar efter ca två timmar och jag kan säga att det här känns fortfarande lika bra. Och nu känns det ännu bättre !! Vi får helt enkelt se hur det fortsätter nu, vill ju inte ta några förhastade slutsatser heller. Men än så länge har jag inte känt något negativt med den här familjen. På torsdag ska jag förhoppningsvis få skypa med hela familjen. :) Lite smånervös redan faktiskt, jag som aldrig använt skype. (Laddade hem det först igår så har inte hunnit testa) Någon som ställer upp på en testomgång ? ;)

Men nu ska jag svara på mejlet och försöka skriva ihop ett trevligt mejl till deras nuvarande au pair.
Take Care!
/ n


My first talk with the hostmom

Vad ska jag säga?
It feels so good!

Mamman var het underbar och trevlig, så lätt att prata med. Egentligen kände jag mig inte tillräckligt förberedd när telefonen ringde. Jag hade precis ätit färdigt efter gymet och höll på att dricka upp mitt te och hade precis tagit fram mina ansökningspapper för att plugga på de lite när hon ringde. När jag såg nummret fick jag nästan panik. Hade ju inte väntat mig att hon skulle ringa innan tio. Men hon sa att hon fick tid över och att hon tänkte att det kanske var en bättre tid för mig. Hon frågade om det var okej och jag typ bara ja, självklart. Sedan rullade på ganska bra. Hon pratade rätt mycket i början men kände att jag också fick rätt mycket sagt. Jag fick berätta lte om min familj och så och det kändes bra även om jag var nervös. Hon förstod att jag fastnade på vissa ord ibland, att jag var nervös och allt det där. Men hon berömde mig hela tiden och tyckte att jag svarade bra på hennes frågor och att jag hade bra frågor till henne. Kul också att hon berömde min engelska. :)

Med den här familjen skulle jag få tillgång till egen bil, eget rum med data och tv samt så är jag försäkrad på bilen. Vilket jag tycker är väldigt viktigt och det tyckte de med. Barnen verkar vara helt underbara och om jag förstod rätt så ska jag skujtsa de till skolan på vardagarna och är sedan ledig till typ 1 då jag ska hämta den lille killen. Tjejen slutar vid 3 någon gång så då ska jag hämta henne också. Så jobbar jag tills föräldrarna kommer hem på kvällen. Barnen tycker om att vara ute väldigt mycket. Jag skulle få hjlpa de med läxor och sådär. 

Det fanns många au pairer i området och jag skulle få mail adress till både deras nuvarande au pair och deras två andra som de haft tidigare.

Jag tycker personligen att det är väldigt viktigt hur de ser på om min familj och mina vänner skulle vilja komma och besöka mig. För mig är det o och a om familjen är något att ha. Hon sa att de bara tycker det är roligt att träffa sin au pairs familj och vänner, att det är ett sätt att lära känna varandra bättre. Jag blev så glad när hon sa det och det gjorde att det kändes ännu bättre! Tycker att det är bra att de tycker att familjen tid är väldigt viktigt.

Hon tyckte att vi skulle fundera lite nu efter samtalet. Hon vill ju prata med sin man och så och det förstår jag mycket väl. Men vi skulle hålla kontakten, tyckte hon. Jag skulle mejla om jag hade några fler frågor och hon detsamma. Hon tyckte att vi kunde skypa också så att jag får chans att prata med pappan och barnen också. Tur för mig att jag laddade hem det idag då. :)

Det kändes verkligen bra att prata med den här mamman. Men har lite frågor kvar som jag kom på nu efteråt som jag funderar på att mejla imorgon. Är det möjligt att första matchen kan kännas såhär bra!!? Okej, än ska vi inte säga för mkt, för jag vill gärna prata med pappan och barnen lite först också. Men det verkligen som om jag kommer hit så blir jag verkligen som en familjemedlem. Hon sa till och med att hon skulle vilja prata med mina föräldrar också, så att de i så fall vet att det är en bra familj jag kommer till. Så gulligt! 

En enda nackdel än så länge: Flickan är allergisk mot peanuts. Jag som älskar nötter! Men det kan jag nog leva utan... ;)

It feels great! Det gör det verkligen. Men jag ska sova på det tills imorgon. 
Som om jag skulle kunna sova. ;)

/ n  


Tack till er!

Vill bara passa på att säga TACKTACK till alla gratulationer igår.
Tack till Becca och Martin som kom förbi på morgonen.
Till pappa och hanna som kom förbi.
Till familj och släkt i Vetlanda.
Alla logginlägg och liknade på facebook.
Kommentarer på bloggen.
Sms.
TACK TILL ALLA!
Jag hade en superbra dag! :)


Den här fina prinsessbakelsen fick jag av Becca och martin, så gulligt av dem! :)


Blev ju lite bak också: Kladdkaka! MUMS! ;)


Boken "typ" färdig

BOKEN ÄR FÄRDIG!

Hallelujha moment! ;)

Vilken lättnad att ha skickat in den för korrekturläsning.. :)

Okej, jag hoppas alla förstår vad jag menar, den är inte färdig som färdig och tryckt.
Kommer få fortsätta jobba lite till med den när jag får tillbaka allt med kommentarer.
Men ändå.
Helheten är färdig!
Wooha!
Nu blir det engelska uppsats..
... och förberedelser inför kvällens samtal !
/ n

Tusen funderingar snurrar runt, runt...

Ännu ett inlägg..

Mamman mejlade tillbaka igår och skrev att hon ska försöka ringa mig vid tio, elva någonting. Försöka, jag tolkar det som om det inte är helt säkert att hon kan ringa just den tiden, utan att det kan bli senare. Eller menar hon att hon kanske inte kan ringa alls? Jaja, i alla fall så för öer jag förbereda mig på bästa sätt..

Okej, vad tror ni att jag kan vänta mig för frågor ikväll?
Det är nog seriöst det jag är mest nervös för, att jag inte ska vara beredd på en viss fråga och inte vet vad jag ska svara. :/ (förutom engelskan)

En annan sak jag har tänkt på... Hur ska jag svara när hon ringer? "Hi, this is Nathalie" ? Eller bara "Nathalie" ?
Och hur inleder man samtalet? Ska man typ fråga "How are you?" eller nåt, typ ?

Och en sak till... När man väl känner att samtalet börjar gå mot sitt slut, hur avslutar man det ? "It was nice talking with you, I hope to hear from you soon again" ?

Ja, som ni ser funderar jag över en masa saker. Detär faktiskt en av de negativa sidorna med mig ibland. Jag tänker alldeles för mycket. Ja, ibland tänker jag så att jag bli galen. Och oroar mig i onödan och allt. Det löser ju sig, eller hur? Visst gör det. det gör det ju alltid.

Men är man nervös så är man...

En annan grej är orolig för är veckan som kommer. Boken ska ju som sagt in idag så måste bli färdig. Men hur lätt är det när det enda jag tänker på är ni vet vad! En stor fet engelska uppsats ska in på onsdag, måste vara färdig på tisdag kväll och jag har knappt börjat. :/ Pyskologiskiten på fredag. Jösses alltså. De lär inte bli mkt sömn den här veckan inte.. :/

Jaja, det löser sig...

Nu MÅSTE jag skriva färdigt boken. Sen kanske det blir lite engelska. Och förhoppningsvis hinner jag med att förbereda mig ännu lite till innan samtalet(förhoppningsvis) ikväll.. Jag längtar samtidigt som jag skulle kunna svimma av nervorsitet.

/ n som i nervös

Hjälp med förberedelser

Jag tror inte jag kan tacka min kära vän Angelica nog för allt stöd hon är för mig i den här processen. Hjälpen igår var verkligen guldvärd. Vi satt uppe här till 00.00 och anteckade frågor plus funderade över vad för slags frågor jag kan vänta mig att få från familjen. Dessutom snacka vi engelska under nästan hela tiden. Och ni som känner mig vet att jag har problem med uttal på vissa ord, vilket är ganska många. Ännu värre blir det när jag är nervös och man kan väl säga att det är min engelska som jag är mest nervös inför ikväll. Men Anne hjälpte mig en massa. TACK GUMMAN! :) 

 

Och visste ni inte redan det så håller Angelica också på med sin ansökan nu. Hon ska skicka in den i april sen är hon också på gång. Fy vad kul. Min kompis Malin ska också åka och det ska bli så kul att dela allt det här med dem. Vi har sagt att vi ska hjälpa och stötta varandra och det känns så skönt att veta det! :)



/ n

Min första match verkar kanonbra!

Hej!

Kom hem från Vetlanda för ett tag sedan.. Har varit hos morfar på lite födelsedagsfika med släkten. När vi kom hem var jag helt slut så däckade i sängen en stund. Funderar på att gå ut och springa för att vakna till så att jag hinner skriva lite innan Angelica kommer ikväll. Hon ska hjälpa mig att förbereda mig för samtalet imorgon då värdmamman ska ringa..

Okej. Nu ska jag berätta lite mer noggrant. Familjen är alltså den första matchen som jag fick redan tidigare i veckan. Den försvann innan jag hann se mejlet men nu är den tillbaka igen. Upptäckte det igår och då hade jag också fått ett mejl från mamman där hon skrev att de älskade min anöskan och gärna vill ringa mig på söndagkväll. Jag gick direkt in på mitt konto för att få mer information om familjen. Familjen består alltså av en mamma och en pappa. Två barn, en femårig flicka och en fyraårig pojke, vilket känns perfekt. Två barn är alldeles lagon och åldrarna likaså. Det står också att de har hundar, jag älskar hundar! :) De är aktiva och älskar att vara ute i naturen och sporter av alla slag. De åker regelbundet in till Boston. Det stod också att barnen var väluppfostrade och easy-going. De verkar resa rätt mycker också. Var inne och kollade på deras familjebilder också. Jättesöta barn! Vekar vara en riktigt bra och trevlig familj! :)

Familjen bor i West Hardford i Connecticut. Kanske inte riktigt ett ställe jag hade tänkt mig. Som ca 90% av alla andra au pairer drömmer jag om Californinen eller Florida. MEN, för mig är familjen det viktigaste! Och den här känns verkligen bra. Återstår att se hur det känns imorgon när mamman ringer. Jag är redan supernervös.  

Som ni redan säkert förstår svarade jag på mejlet och skrev att det gick bra att hon ringer på söndag. Efteråt hoppade jag runt av lycka. Jag vet, ska inte ta ut något i förskott. Kan ju bli en besvikelse.. Jag menar bara för att det känns bra nu måste det ju inte betyda att det kommer att bli dem. Men vi får helt enkelt se vad tiden utvisar...
/ n


Hanna på födelsedagsbesök.. :)



Nostalgi!!
Hanna visade mig det här klippet. Sjukt bra och duktiga barn!
Nu sitter vi här och leker framför webbcamen.. ;)



Kramar Natta och Hanna !

P.s. Jag blir 19 idag, helt otroligt vad tiden går fort...

MATCHEN TILLBAKA!

Jag trodde aldrig det här men jag har blivit matchad med samma familj igen och nu ser jag en massa information om de på min sida också!!

Och inte nog med det!

Det bästa är att mamman i familjen hade skickat ett mejl också!! Hon skrev att de älskade min ansökan och att hon gärna ringer mig på söndag! :) ÅH, Can´t Wait!! Så nervös!

Men inom en halvtimme ska jag både ha hunnit ducha, göra mig o ordning, och tagit mig till Ica för att träffa Malin. Så måste nog dra nu. Men utlovar mer informartion senare. Kolla in imorgon vet ja... ;) tss..
/ n

Match number one gone.

Direkt efter religionsredovisningen nu på morgonen ringde jag CC och frågade om matchen. Det var visst så att familjen hade tagit borts från systemet på grund av att de inte ville ha en match just nu. Så det hade inte med mig att göra i alla fall. Så det var ju skönt. Nu blir det att vänta på nästa...

Jag frågade också om mitt fotocollage men hon sa att det låg uppe så fint, att det såg jättebra ut. Så förmodligen är det bara det att jag inte kan se det själv. Kan vara så ibland, sa hon men kunde inte förklara varför det var så. Men det syntes i alla fall och det är ju det viktigaste. Jag vet ju själv hur det ser ut så det är lugnt. Ville bara veta säkert att det kommit med liksom.

Nu ska jag till Psykologin...
Ha det fint!
/ n

Angående matchen...

Hej!
Nu är jag tillbaka.
Det blev lite galet där. Hade ju "bara" tänkt att kolla mejlen innan träningspasset började. Hehe :P Och ja, fick ju som sagt lite panik. Men nu har jag kollat upp lite. Matchen finns inte på mitt konto. :( Så förnmodligen har den redan blivit borttagen. Surt, när man inte ens hann få reda på vad det är för familj mer än att de bodde i West Hartford, CT.
Men ska ändå ringa CC imorgon och fråga. Dessutom måste jag kolla upp det här med fotocollaget också som fortfarande inte har kommit upp.

Ha det bra allihop!
Ska lägga mig i tid ikväll.
/ n

Match number one

Jag dööööör!
Kollade meljlen typ NU..
Jag hade missat ett mejl som hamnat i skräppost.
You have a match!
Vad gjorde den i skräpkorgen... ??
Skickat igår efter klockan åtta.
Familjen bor West Hartford, CT.
Vet typ inget.
Vad gör jag nu ??
Vill ringa CC... Men kontoret har ju stängt.
Jösses..
Jag dööör.
Men nu ska jag till träningen..
Hur ska jag kunna träna?

Hjälp mig !
/ n

Au pair video, "helvetestrom" och skype

Nu vänner har jag suttit här och kladdat på det som ska bli min au pair video... :) Kladdat ner lite av det som jag tänker kan vara viktigt att få sagt, typ varför jag vill bli au pair, varför USA, varför jag tycker om barn och om tidigare erfarenheter och sådant.
Men jag vet inte redigt.
Har ju som sagt bara kladdat och det blev rätt mycket ord. Hur ska jag hinna säga allt på tre minuter liksom. Haha, så typiskt mig. Blir väl att solla nu då.. ;P
Jag börjar faktiskt bli taggad på att göra videon nu när jag vet lite mer hur jag vill ha det. Vem vet, blir det tillräckligt bra kanske jag skiter i att göra en ny om det inte behövs. Om jag känner mig själv rätt kommer nog även den här "första" videon ta lång tid att göra för jag kommer säkert inte kunna låta bli att vara pedant i alla fall. Få se hur det ser ut i helgen, om jag hinner sätta igång då. :)
Ni som har gjort en video: Har ni några tips och idéer ? :D

Idag slog en tanke mig. Det var ingen rolig tanke. Jag vet att det låter löjligt men jag har tänkt på det här med namn. Tänk om ingen familj vill ha mig som au pair pågrund av mitt efternamn? Jag menar Hellström = Helvetestrom på engelska. KUl, liksom. :P 
Kanske är det bara jag som är fjantig. Jag hoppas det. Har ju bara varit i matchningsprocessen en vecka först imorgon. Men man hör ju folk som får sin första match redan dagen efter och då tänker jag "jaha, var inte min ansöakn tillräckligt bra?". Kanske börjar man inte få matcher förrän man laddat upp en video ??

Jaja, antar att det också löser sig.
Som allt annat.

En annan sak också kära au pair vänner.
Har ni laddat ner skype?

Tänker att det kanske kan komma till använding i framtiden...
Men jag har inte en aning om hur man laddar ner det?
Hoppas det är enkelt så att även jag kan förstå hur man gör.
Haha ;P

Ha det bra hörni!
/ n

Önskelista

Fem dagar kvar till min 19-årsdag. (19!!?)
Har nu börjar fundera på vad jag önskar mig i födelsedagspresent.
Hm..
Pengar är ju bra och pengar lär behövas inom den snaraste framtiden när jag ska till både Spanien, Stockholm och Turkiet.
Dock är pengar rätt opersoligt och tråkigt också.

Borde jag skriva en önskelista?
Har funderat lite och här kommer én liten lista i alla fall:


1. Jag varit inne på stadium och suktat efter den här adidaströjan hela hösten och våren. Men har fortfarande inte köpt den. Den kostar ju inte precis 400, den kostar ju faktiskt 700! Tänkte att jag har ju tillräckligt med tröjor, att jag inte behöver fler. Men trivs så himla bra med min lila så varför inte liksom. Så på önskelistan kan det åtminstone vara med så får vi se hur det blir. Den är snygg i alla fall och jag älskar adidas! ;)  



2. Som sagt har jag blivit helt fast i serien Vampire Diaries. Nu vill jag läsa böckerna också. Dock finns de inte längre att få tag i på svenska har jag hört. Men vad gör det? Tänkte ändå att det kan vara bra att läsa dem på engelska med tanke på att jag måste börja vänja mig om jag nu ska tillbringa ett år i USA. ;)



Volym 1 (Innehållande både första och andra boken)



Volym 2 (Tredje och fjärde boken)

Det finns ju fler men tänkte att man kan ju börja med de första och se om de är bra först.


2. Om man fyller år den 20 mars så måste man ju nästan önska sig New Moon som kommer ut på dvd samma dag. Dock har jag redan förbeställt den men mamma frågade om hon kunde betala den och ge den till mig i födelsedagspresent istället. Visst. Fast då vet jag ju redan vad jag ska få, men skit samma.




Men i slutändan är det ändå tanken som räknas.
Ha en bra tisdag!
/ n

Nahalie, det är visst jag det.. ;P

Jaa, men nu har jag ju inte skrivit något här på några dagar så kanske är dags..
Vad har hänt?

Lördag: Tränade kick&box med Jossan. Var dock tvungen att avbryta sista tjugo minuterna pågrund av att jag blev yr och mådde illa. Vad är det om liksom? Brukar ju aldrig behöva avbryta ett kick&box pass och så jobb9gt var det inte. Sedan skrev jag typ halva dagen, minst! På kvällen var det melodifestivalsmys med Becca, Martin och Lilja. Räkor, ost, kex, bahuetter och skagenröra mumsade vi i oss. Och så lite vitt vin på det. ;)

Måste också säga att jag är så otroligt glad för att Anna vann. Sjukt kul! Tyckte att hon hade den mest känsladdade och bästa låten i år. Hörde den faktiskt för första gången i lördags och kände direkt hur mkt jag tyckte om den. En typiskt "natta-låt" som jag skulle uttrycka det. Sedan hejade jag också lite på Darin i mitt hjärta bara för att det sitter kvar sedan de tidiga tonårsåren. Sen tycker jag att hans låt också var grymt bra. Men tillbaka till Anna¨.
Jag tror och hoppas på henne!
Läste att den europeiska juryn hade bedömt hennes chanser i Eurovision som låga. Att hon inte är något "utstickande". Skitsnack, säger jag. Som om inte Marlena Ernman var tillräckligt utstickande förra året. Och hur gick det för henne då?
   Okej, jag är inte någon melodifestivalsexpert men så mycket kan jag säga att jag tycker att Anna är en riktigt bra artist med en personlig röst. Och jag bara älskade att hon gick emot strömmen och hade converse på sig istället för tio centimeter höga klackar. Det är coolt om något! Men i slutändan vann hon mitt stöd pågrund av den underbara låten. Så nu är det bara att hoppas att det går vägen.



Söndag: Skrev hela dagen tills jag mådde illa. Var ute och sprang en joggingrunda. Pluggade religion. Hel pluggdag utan paus skulle man kunna säga. Jag var på g, eller så var jag bara så fokuserad att jag inte kunde sluta. Inte konstigt att jag haft ont i huvudet idag.. ;P

Måndag: Fick våra studentkläder. Jag hade beställt en hodd och studsade till elevrådsrummet för att hämta den. Men självklart var det fel på den. Gissa! De hade glömt t:et. Nahalie stod det. Ofta man glömmer t:et. h:et hade varit en sak. Men t:et? Inte acceptabelt. Den skickas tillbaka så att de kan fixa det så att jag kan få en ny tröja. Dock kanske det dröjer en månad ungefär. Nåja, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge som sagt.

au pair fronten har det inte hänt någonting nytt. Mitt collage har fortfarande inte kommit upp på min profilsida. Är det inte uppe nästa vecka tänker jag ringa och tjata på dem.

/ n

För mkt måsten

Mejlade CC igår om en kort fråga. Undrade om man kan ladda upp en video nu och sedan byta ut den mot en ny senare om man vill. Det tog inte alls lång tid att få svar och ja, det funkade. Man kan ladda upp en ny video senare om man inte blir nöjd. Mkt bra. Då ska jag slänga ihop en video så fort jag hinner som jag kan ha så länge. Sedan funderar jag på att göra en bättre med mer arbete bakom under påsklovet. Har så himla mkt just nu så jag hinner inte. Boken ska vara färdig om EN vecka, därför är jag hemma och skriver ikväll.
Sedan blir det engelska uppsats, psykologiuppgift, psykologiuppsats, religionsredovisning, filosofiredovisning, matteprov.
Jag säger bara det: Skolan blir min död.
Jag kommer inte ens komma iväg till USA för jag hinner dö av stress innan det.
Eh, ne då, det får vi inte hoppas.
Jag klarar det här.
Det löser sig alltid.
Jag ska klara det här!
Om jag inte bara hade så höga krav på mig själv hela tiden.

Nu ska jag fortsätta med skrivandet. Ska försöka hinna med att skriva loggbok ikväll också om jag orkar. Imorgon blir det upp och träna kick&box med syster. Ska försöka komma upp i tid så jag hinner skriva lite innan. Sedan blir det bok fram till kvällen innan jag ska till Becca för räk och vin mys.
Haha, vilket liv jag har...
Så är det!
Ha en underbar helg!
/ n


This is a better one

Men jag hatar att de har bytt ut Victoria... Inte ens likt ju, sånt stör mig. Men, men sånt man får ta... ;P




På tal om vampyrer

tjing! Se vad jag har hittat.. :) Innan ens New Moon har hunnit komma ut på dvd förrän den första minitrailern till Eclipse släpps. Men på något sätt har jag inte alls lika mycket förväntningar som jag haft på de förra filmerna. Tror det är för att jag tycker att det är den sämsta av de fyra böckerna. Kändes på något sätt bara som ett onödigt mellanting, men sedan kan jag hålla med om att Bellas och Edwards relation till varandra blir ännu starkare där så antar att den är nödvändig ändå. Men man vet ju aldrig, tyckte ja att andra filmen var bättre än första fast älskar ju twilight mest om det är fråga om böckerna. Ja, ja. Ska bli kul att se filmen när den har premiär i juni i alla fall, tss.. Hoppas att den blir lika bra gjord som New Moon så de inte går tillbaka till "twilight stadiet". Ska nog hinna läsa boken en gång till innan så jag känner mig laddad för att se den. :)

Väldigt kort, förstår inte riktigt varför de gör en så kort trailer och lägger ut. Men ja, ja..





På tal om vampyrer så är det ju Vampire Diaries ikväll. Jag är verkligen helt fast i den serien nu. BÄSTA på läääänge! :)




/ n

Blivande au pairer

Förresten.

Blir så himla glad när man börjar få kontakt med andra blivande au pairer.
Jättekul!
Då kan man dela med sig av upplevelser, tips och idéer eftersom vi alla går igenom samma sak.
Lycka till hörni! ;)

/ n

Mejl från CC i USA

Nu händer det!
Kollade mejlen nyss och såg att jag fått ett mejl från Cultural Cares matchnings team i USA där de informerade om att jag nu var i matchningsprocessen. Så nu kan det hända när som att en familj plötsligt kontaktar mig. Jag är redan supernervös, pirrar förfullt i min lilla mage. Haha.. Dock hade fortfarande inte mitt collage kommit upp men försöker ha tålamod och väntar med att se till slutet av veckan som hon sa i telefon igår.

Ne, men jag går ju faktiskt i skolan också. Börjar om 45 minuter och jag sitter fortfarande här i pyjamas.. Hehe..
Ha en bra dag!
/ n

Tisdag

För första gången på länge kändes det som om matten rullade på rätt bra idag, jag fattade för en gång skull och fick fram korrekta svar. Puh, skönt. Då kanske man kan lyckas med det där provet ändå.
   Svenskan var inställd igen. Typ fjärde, femte eller sjätte gången i rad eller vad är vi uppe i? Hallå ? Man börjar ju undra vad läraren håller på med. 

Jag och Malin ska träffa vår handledare på torsdag klockan 9.45. Skit samma att det är studiedag, lite får man ju offra. Ikväll ska jag läsa igenom olika delar och fundera över eventuella ändringar. Mycket kvar att göra innan den 20 mars. Men det kommer gå, det kommer fixa sig. På något konstigt vis så gör det alltid det. 
   Funderar nu på att ta en promenad innan klockan blir så mycket att solen går ner. Får rappa på nu. Ha det bra! 
/ n  

Samtal med CC

Ringde CC nu i eftermiddag för att fråga vart mitt collage tagit vägen, skulle man inte se det på sin inloggningssida? Men jo, det är ju meningen att man ska göra det. Hon sa att det borde komma upp i slutet av veckan och att jag ska kolla då. I första hand lägger de upp de au pairer som ska åka iväg i april och maj nu så antar att jag ska ha lite tålamod bara.. ;P Hon uppmanade mig också att göra en video. Jo, jag började men måste börja om på nytt och så förklarade jag min lilla tabbe. Sa at det kanske tar någon vecka innan jag blir färdig med tanke på att jag har så mkt i skolan nu. Men det var ingen fara, det viktiga var att jag hade börjat fundera på det, sa hon. Frågade också om mitt pass som bara gäller till april 2012 och hon tyckte absolut att jag skulle byta ut det innan jag åker med tanke på att passet måste vara giltigt så mycket som ett halvår till när jag kommer hem. Och tänk då om det skulle bli så att jag vill förlänga och då inte kan göra det bara för att mitt pass inte håller tiden ut. Vore ju inte så kul. Så ett nytt pass ska alltså fixas!
/ n





Min måndag och tiden flyger förbi

Får panik över att dagarna bara rinner iväg. Har inte hunnit jobba något alls med boken idag, trost att jag hade två inställda lektioner och kunnde bege mig hem vid 11. Istället satte jag på datorn och kollade mejlen, plus läste bloggar. Vips, så var klockan kvart i tolv. Dags för käk kanske. Jag snodde ihop en dundergod köttfärspaj, måste säga att jag är grym på det. Haha ;D. Mamma blev överlycklig när hon kom hem under lunchen och såg att det fanns mat färdigt. Så åt vi och sedan hängde jag med mamma till dagis. Gick in till femåringarna den sista timmen där de frågade om jag ville jobba som vikarie imorgon. WOW! En sådan chans hade jag inte väntat mig att få när jag beslutade att börja gå dit och hjälpa till frivilligt. Men nejtack, tyvärr blev svaret. Attans att man måste till skolan. Hade lätt viljat jobba imorgon annars. Men kul att bli tillfrågad i alla fall, kändes som en push, en bekräftelse på att man faktiskt är rätt bra trots allt. ;)
   Väl hemma typ tjugo i fem snackar jag med Angelica i telefonen en stund innan jag säter mig vid datorn igen. Denna dator och dessa bloggar, får snart bli förbud. Sedan iväg till gymmet, tränade en timme, gick hem, käkade, duchade och nu här. Men nu är det dags att skriva lite tror jag allt...
hejhopp!
/ n


Vaddå au pair video ?

Var och filmade lite med Hanna igår och kom senare hem med några filmklipp rikare. Blandannat så sjöng vi en sång tillsammans, "Här kommer Pippi Långstrump" eftersom Hanna älskar Astrid Lindgrens sagor. Vi bakade också lite bullar och åkte ner för pulkabacken. Det blev riktigt bra faktiskt och igår kände jag att kanske kan jag få ihop den där videon ändå. Men så idag upptäckte jag att klippen, som var filmade med pappas mobilkamera, inte kunde redigeras eller klistas in i Widows Movie Maker. Hur kul är det på en skala? Jag blev inte glad, kan jag säga. kommer deppa för det här någon dag nu innan jag tar tag i det på nytt. Vet i alla fall säkert att man kan lägga in klipp som är filmade med mammas digitalkamera så får väl filma på nytt med den då. Men känns bara lite surt för tillfället, att man måste göraom allt. Visst, jag kan bara klicka på webbcamen och snacka på en massa men eftersom jag är som jag är vill jag att det ska synas att det ligger tid och möda bakom det, jag vill att det ska vara personligt och jag vill kunna känna mig nöjd med min au pair video. Nåja, tar nog tag i den om ca 2 veckor igen. Mkt i skolan och annat att tänka på tyvärr. Och just nu är det fokus på boken!

För er som fattar typ nada. Vaddå au pair video? Jo, det är så här att när man väl blivit antagen till programmet så får man chansen att göra en video där man berättar om sig själv och varför man vill bli au pair, etc. Det är inget måste men som en guldkant på ansökan, ett STORT plus. Dessutom vill många värdfamiljer se en video eftersom man då lär känna personen mer än genom att bara se på bilder. Bland annat så hör man ju hur bra man pratar engelska och sådär. Alltså blir det lättare att bli matchad med en familj om man har en video.  

Take Care!
/ n

writing a novel

Har precis kommit hem från gymet så nu sitter jag och gottar mig med frukt och keso. :) Har tackat nej till alla erbjudanden för ikväll. Istället blir det en lugn och ensam hemmakväll framför datorn och boken. Som sagt ska allt lämnas in om exakt två veckor imorgon, så nu måste jag ligga i om jag ska bli färdig.

Att skriva en bok är inget lätt. Den som påstår det vet inte vad han/hon snackar om. Att skriva en roman är tidskrävande och kräver mycket från dig. Tar man det på allvar måste man vara beredd på att offra vissa saker, som jag nu offrar en kväll till skrivandet istället för att vara ute och ha kul med kompisar. Jag visste redan innan jag började med romanen att det skulle bli så, eller åtminstone så kunde jag ana. Varför i hela friden gav hon sig in på det då? tänker ni nu. Ja, det kan man undra när jag hade kunnat göra ett helt annat projektarbete som inte kräver mer än de 100 timmar som man får. Sanningen är att skrivandet har alltid varit en del av mig och att någon gång få skriva sin egen bok har alltid varit en stor dröm. Redan som liten häftade jag ihop mina egna "böcker" av vanligt vitt A4-papper. Ja, jag hade till och med mitt egna lilla bibliotek där mina systrar och närmsta vänner fick varsitt lånekort och kunde låna de små böckerna som jag hade skrivit. Redan där fanns alltså drömmen. Sedan började jag få beröm för mina berättelser i skolan, redan i mellanstadiet sa min lärarare att hon tyckte att jag skulle satsa på att skriva. Det fortsatte sedan in i högstadiet där min svenskalärare uppmuntrade mig otroligt mycket till att fortsätta. Så jag tror det är mycket tack vare henne att jag började skriva på den bok jag skriver på idag. Men jag har också andra att tacka som min klassföreståndare nu på gymnasiet som verkligen rekomenderade till attta chansen att skriva boken. Det var på utvecklingssamtalet för nästan ett år sedan nu. Vi började prata om projektarbetet och om vad jag funderade på att göra. Jag sa som det var, att jag och Malin funderade på att göra en receptbok tillsammans. Det var en bra idé tyckte han. Men han blev ännu mer positiv när jag berättade att både jag och Malin också har funderat på att skriva varsin roman. Han uppmuntrade verkligen till att göra det och fick mig att inse vilken chans det var. Det var en chans till vägledning av en handledare, en chans till att verkligen utvecklas inom skrivandet och lära sig hur man får ihop en bok. Så man kan säga att det var därför som jag tog det beslutet. Jag ska skriva en roman!

Än är boken inte färdig. På två veckor finns det en hel del att rätta till innan jag slutligen skickar in den. Jag och Malin kommer att trycka våra böcker med vulkan.se. Håller er uppdaterade när den tiden väl kommer.

För att klara av att skriva en bok måste man för det första ha en vilja av stål och för det andra måste man våga tro på sig själv att man kan göra det. Jag vill, jag vågar och jag kan! Och även om andra nu inte skulle tycka om det jag skrivit så kan jag i alla fall vara stolt över att jag vågade och kanske skriva en bättre bok nästa gång, om jag skulle få för mig att göra det. Enda sättet att lyckas är ju ändå att försöka och sedan göra om det igen.

Så jag vill uppmuntra alla er som drömmer, alla ni som vill. Kan jag, så kan ni! Ni måste bara våga ta steget och tro på er själva och sedan vara beredda på att ge det tid. För det är tidskrävande, jag vet ingen som har skrivit en hel bok på bara en natt...

Jag är ingen proffisionell författare. Jag är bara en liten gymnasieelev med stora drömmar, förhoppningar och mål med sitt liv. And I believe drams can come true! Do you?

Slutligen vill jag bara tacka alla er som stöttar mig hela vägen i den här långa processen, speciellt Malin, Stina, Issa och Becca. Ni har varit en stor hjälp på vägen och än är den inte slut...
/
n

tänkte skriva lite..

Konstigt att jag alltid hamnar på massa au pair bloggar så fort jag loggar in på datorn. Suck på mig själv. Det var ju inte alls det jag skulle göra egentligen.

Escribiré ahora..

Och snart är det bara en månad kvar tills vi åker till Spanien.
Och si sådär 17 dagar tills boken ska vara färdig för korrekturläsning.
Bäst att sätta fart nu.
/ n

angående USA...

Kom på en sak till..

Om allting går som planerat så åker jag till USA om exakt 5 månader. 5 månader, det är ju ingenting! typ. Men än ska vi inte ropa hej, för först ska jag göra en video, jag ska bli matchad med familjer för att tillslut finna den framtida värdfamiljen. Allting måste ju kännas bra. När jag väl har fått en familj och fyllt i allt som ska fyllas i och allting är prickat och klart, ja då vet jag när det blir av. Än så länge är ju den 2 augusti bara preliminärt, kan ju hända att det blir mycket senare. Beror helt på hur lång tid matchningen kommer att ta och så. Men jag ser fram emot det med spänning i hela kroppen.

Jag hoppas verkligen av hela mitt hjärta att jag finner den där perfekta familjen för mig som jag kan bli en del av. Trots att jag kommer vara där för att jobba och tar hand om en familjs barn så vill jag ändå bli en del av den, som ett extra storesyskon till barnen. Jag vill känna gemenskap med familjen och kunna umgås och ha kul tillsammans. Känna att jag trivs både med barnen ocg föräldrarna. Det är så jag önskar att det ska bli..´


Ne, men om man skulle ta att plugga lite mer naturkunskap nu...
/ n

En underbar tisdag!

"Jag har verkligen haft en bra dag!"

Malins lilla kommentar när jag mötte henne runt sjön under joggingturen. Och jag håller verkligen med henne om det. Tisdagen den 2 mars har varit en kanondag! :)
Varför?
Det kan ju bero på att vädret bara ha varit för underbart. Strålande solsken som lyser upp den vackra snön. Så länge det är såhär vackra dagar struntar jag i om det är 6 grader kallt och en meter snö.. 
   Men sedan har jag också Spa07 att tacka, främst ni som var med på idrottslektionen. Haha, so crazy, det är ni! Men det gjorde verkligen hela min dag, plus vädret som sagt. 


Bilden är inte tagen idag, men dagens väder har varit lika underbart som det var i onsdags.


Spa07 rock Brinellgymnasiet!


Jag och Malin snackade om vi borde beställa tröjor med sådant tryck på. Skulle vara rätt coolt, eller hur? ;) Tycker verkligen om min klass. Känns avslappnat och bra, man får tycka och tänka som man vill och allas åsikter accepteras utan att någon trycker ner den direkt. Alla har vi höga ambitioner, vilket är bra eftersom det är lättare att drivas med då. Samtidigt kan allt ibland bara vara för flummigt och bjudas på många härliga skratt. Så ja, helt klart borde vi ha en sådan tröja! ;)


Dock lite negativt för idag är att jag fick veta att studentfesten på fredag kommer att ställas in. Hallå! Jag som köpt pyjamas och allt bara för den kvällen. Men ja, ja den kan jag ju använde ändå i och för sig. Har faktiskt på mig den nu, myyyys! :)
   Men ändå, hade ju sett fram emot det! Bara hoppas att man kan till det nya datumet som sätts sen. Vill ju gärna hinna gå på åtminstone EN studentfest innan studenten.
    Men det finns en fördel med att festen ställs in på fredag och det är att jag får tid till annat. Mina alternativ för fredagkväll är nu: 

1. Passion! Börjar på fredag klockan 7, Missionkyrkan, Nässjö.
2. Skriva på romanen..
3. Au-pair video 
4. Engelskauppsatsen


Det lutar år alternativ 2, då tiden börjar bli knapp. Möjligtvis i kombination med alternativ 1 om jag hinner. Passion kan man ju bara inte missa.. ;) Ska dit på lördag har jag tänkt mig men kan ju vara kul att gå dit en sväng på fredagen också. Au-pair videon får nog vänta lite till, tills jag känner att jag har tid över.

Ha det underbart!
/ n


RSS 2.0