jag är snart känd som åsna !


!Buenas tarde!
Wow, datorn har inte varit igång på hela dagen. Ett mirakel? Haha ja, man skulle ju nästan kunna tro det med tanke på att någon av Jossan och Bellan alltid brukar kasta sig över den så fort dem är hemma. Förklaringen ligger i att dem har haft en massa kompisar här hemma idag/kväll och kollat på film. så dem har helt enkelt inte haft tid. Något annat som nästan kan ses som ett lika stort mirakel måste vara att jag faktiskt har bloggat varje dag sedan i helgen. Tror jag. Coooolt. Fråga mig inte vad det är med mig. Kanske kan anledningen vara den att jag inte går i skolan nu under praktiken. Vilket är lika med inget plugg. Så förklaringen kallas tid! Tid är vad jag inte har haft innan.

Dock blir det lite hektiskt nu imorgon.. Måste packa till Berlin. (Har inte börjat :/), göra matsäck till bussresan till Berlin, köpa naturgodis(har lovat Eva), köpa mascara(snart slut), förbereda intervju(svenskaB) och så träning på kvällen förstås.
Men praktiken går fruktansvärt bra. Trivs som bara den. Mycket barn har det blivit men det har jag ingenting emot. Idag har jag fått vara skådespelerska över en dag för hela fyra föreställningar! ;D Roll? Åsna såklart. Haha.. Dock en väldigt speciell åsna. Nämligen den åsnan som Jesus red in på i Jerusalem. Ja, dagen stavas PÅSKVANDRING. :) Det blir två förskoleklasser som kommer imorgon också. Sen får jag sluta tidigt, runt halv 1. Det blir skönt.
 
Ha det toppen folket!
/ n

Hur kan man annat än att bara älska barn ?!

Lunchtimme! De tre första timmarna på praktiken har varit kanon! I kyrkan har jag fått vara med på både barntimman och babysång. Så otroligt söta !! Barn är otroligt sociala små varelser med livlig fantasi. Är så kul att sitta och lyssna på allt dem berättar. Alla pratar tillslut i mun på varandra och man får säga till en att prata i taget. hihi.. Men så gulluga. Ibland undrar jag verkligen hur man kan annat än att bara älska barn! Idag är en sådan dag... ;)

Snart ska jag vara med på kompiskällarn någon stans i Åker. Sedan slutar jag vid halv 5. Då sticker jag hem. Kanske övningskör. Förhoppningsvis läsa!! :) Ikväll är det dans! :) Men nu är det bäst att jag sticker snart så jag kan vara i tid och säker på att jag hittar.

/ n

Nikon D40

Har lekt lite med min nya kamera också i helgen.. :) Den funkar bra. Bara det att jag måste ta och lära mig alla funktioner och sådär. Dock finns instruktionsboken på en skiva så man måste läsa den på datorn.. Suck*. Jag hatar att läsa långa texter på datorn, mina ögon.. tröttsamt! menmen... Kan nog lyckas lära mig lite själv också om jag experimenterar lite.. Förhoppningsvis kanske någon kan hjälpa mig.. Ebba kanske ? ja, vi får la se.. En Nikon D40 är det i alla fall :)
Titta här vad fin den är!




En nersläkt timma

Igår klockan halv nio släktes Nässjö ner. På torget befann sig människor i alla åldrar för att delta. Även vi i "the Rumpshakers".Vi fick uppdraget att inleda det hela med våran orientaliska streetdance. Första dansen blev pinsam. För det första började den direkt när vi inte var beredda. Medan de försökte spola tillbaka till det rätta stället fick vi står där, jag vet inte hur länge, men det kändes som en evighet. Dessutom frös vi i våra vita, tunna tröjor kombinerat med svarta leggins och sjal runt midjan. Tillslut fick dem igång det igen och vi kunde börja. Dock var volymen såå dålig att vi knappt hörde musiken vilket resulterade i att allt blev i sån himla otakt.. Menmen, det var över fort och andra dansen till den andra låten gick mycket bättre. Tack och lov! Efter att vi dansat fick alla varsin miljökasse med en rättvisemärkt choklad i. Synd för mig som har godisförbud. Menar dem att jag ska spara den i ett år ? haha, kanske inte.. ;P 

Sedan träffade jag Malin och Nicco, stod och pratade med dem en stund. :) Dem skulle hem senare och äta våfflor. Läs Malins blogg för att se bilder på deras verk. Ser riktigt läskande ut .. ;) :  http://moyaalmqvist.blogg.se ..

Blev lite besviken faktiskt att det inte blev mörkare i stan än vad det var.. Visst man förstår ju egentligen varför man inte släker ner gatulyktorna.. Menar undra hur mkt våldtäckterna skulle öka under en sådan nersläckt timme. Men ändå.. Det fanns ställen som inte släckte ner som jag tycker borde kunna ha gjort det. Fy skäms! Menmen..

Annars har det varit en väldigt lugn helg. De flesta timmarna har jag tillbringat framför en bok.. Ja, just det, "Så länge vi båda andas".. (fjärde boken) Jag vet, jag skulle vänta så att inte min körteori stördes.. men jag kunde inte låta bli och nu har jag läst över halva boken.. Det är svårt att lägga den ifrån mig.. hehe .

Aktuellt:
Idag ska jag nog vara med issa och hitta på något skoj.
Ikväll ska nog pappa och jag övningsköra..
Nästa vecka är det praktik.
På torsdag åker jag och Eva till Berlin.. wohoo!

Håll utkik efter uppdateringar. Ska försöka bli en aktivare bloggare nu..
Ha det!
/ n


Earth Hour

Earth Hour! Typ en timma kvar.. Ni släcker väl ner ?

Nu måste jag rusa.. Ska ner på stan och shaka loss på en scen med facklor.. yesbox! Önska mig lycka till !

/ n

Halkbanan avklarad..

Hejhopp! Klockan är tio över fem en torsdag eftermiddag och jag är allmänt seg. Skriver på engelska uppsatsen som är tills imorgon. "Three significant Twentieth century Inventions, discoveries or events". Alltså vilka som var de tre mest betydelsefulla händelser eller upptäckter under 1900-talet. Är snart färdig, så det känns skönt.

Körde halkbana igår. Var ganska nervös i början men det blev sjukt kul. Kan bero på att jag fick köra med så roliga och bra människor.. :) Halkbanan gick bra även om man fick in värsta sladden ibland.. hehe .. :P Men en lärorik upplevelse. Vi fick också testa hur det är att krocka i 7 km/h, vilket faktiskt känns mer än vad man tror. Sedan fick vi sitta i en bil som vändes upp och ner.. Tack och lov för bilbältet säger jag ! ;D Så nu är ett steg mot körkortet avklarat, dock inte det värsta .. :P Men får hoppas på att allt kommer gå bra! 
/ n  

så är det att fylla 18.. ;)

Fyra dagar som myndig har nu gått. Kan inte påstå att jag märkt någon större förändring, än... Dock kan jag med all säkerhet konstatera att det är väldigt kul att fylla 18 :D. Kakakalas på första lektionen, skåpet inslaget och grattishälsningar från familjen Cullen, resturang på kvällen och hummer till frukost nästa dag.. LYX! Kan det bli bättre?, tror knappast det. Dessutom fick jag min önskade systemkamera.. :) glaad! Tack alla snälla för alla paket och gratulationer! Ni vet vilka ni är! ;)

Puss&Kram / n

18 år !

Och så var man myndig helt plötsligt... Ja juste, för idag fyller jag 18 år. Stora dagen helt enkelt. Dock känner jag mig inte det minsta vuxen.. Tiden rinner iväg, snabbare än att jag hinner med. Snart kommer jag att sitta där med familj, hus och bil och undra vart alla åren tog vägen. Sjukt, ja det är precis som det känns. Jag, myndig? Ja, antar att det faktiskt är sant. Och att inte behöva ha målsmans underskrift på ens ledighetsansökan, det kändes coolt ! ;D haha..

Nu ska vi ut och äta på Akropolis snart.. Först ska vi bara hämta upp Jessica.. I´m going to drive !! ;D wohoo.. Jo, körkortet kommer, förhoppningsvis till sommaren! :D Men innan det blir det halkbana på onsdag.. :D Nu måste jag dra mig! Ha det udnerbart!! PUSS / n

Ny dator !

Kände att det var länge sedan jag skrev någonting här. Nu är det dags. Vad är aktuellast just nu ? Jo, familjen Hellström har skaffat sig en ny dator !! WoW! Och det är en stor fet skärm också. Dessutom går allting hundra gånger snabbare än om man jämför med den förra.. ;) Så nu kanske Nathalie tar sig i kragen och bloggar  lite oftare.. Ja, det återstår att se.. hehe.

Igår köpte jag fjärde boken på svenska! Ja, ni som känner mig vet vad jag menar. "Så länge vi båda andas". Sista delen av Twilight. Dock har jag inte hunnit börja läsa än. Plugg och annat hindrar. Men snart! Måste. Den står i hyllan och väntar på mig, lockande. Menmen, ikväll blir det Twilightkväll med Elina :). Tacopaj och chokladkaka/tårta typ :). Kommer bli så bra !

Ha en trevlig helg!
/ n

RSS 2.0