Hälsning från Öland

TJO!

En kort uppdatering från Öland kommer här.
Jag har det toppen och trivs utmärkt på jobbet. När man jobbar med såna härliga människor på Öland, på sommaren och dessutom har eget boende kan det knappast blir bättre.. ;P ;D Jag längtar INTE hem. (Ta det inte personligt, jag saknar många av er ändå, vissa väldigt mkt ! ;p) Halva tiden har gått nu.. Två veckor till. Sen är jag i Nässjö igen.. Kan inte påstå att jag längtar ihjäl mig.. :P

Föresten så blev Midsommaren 2009 toppen, tack vare fantastiskt roligt sällskap !! :D









Kul att ni tittade in! :)  
/ n

Sommarlov och Öland

Godmorning!

Skolavslutning om sådär en halvtimme. Kollar man på termometern känns det inte riktigt som sommar. 9 grader. Regn som faller från himlen. Ser ut att bli en blöt sommarbörjan. Sedan sticker jag till Öland. Där stannar jag i fyra hela veckor för att jobba i Köpingsvik. Packade hela kvällen igår. Mkt som ska med. Har snart tre fulla resväskor med mig. Ändå är jag så nervös att jag ska glömma något. Oroa mig att jag ska råka lämna något viktigt hemma. Blir skönt sen när vi väl har kommit iväg. Att byta miljö tror jag kommer bli nyttigt, härligt. Känner mig rätt trött på Nässjö just nu. ock kommer jag sakna en massa människor. Tur då att några av dem kommer till mig under midsommar.. :) Jossan och Bellan går i mina fotspår och åker till Malta om en vecka. Jag vill också! Dock är Öland nästan lika bra.. ;) Den ön med alla barndomsminnen ger jag all min kärlek.. Förmodligen blir det också en bloggpaus de här veckorna. Kommer nog inte ha tillgång till internet. Sen så vill jag koncentrera mig mer på romanskrivandet. Men vi får se.. Kanskekanske dyker det upp något inlägg.. Annars så kan ni se fram emot mer när jag väl har landat i Nässjö igen.. Ne, nu ska jag snart ta och hämta upp Malin med bilen sedan åker vi till skolan. Sommarlovet väntar vid skuggen av avslutningens slut..

Glöm inte att sakna mig och höra av er om ni har vägarna förbi i Köpingsvik!
Puss&Kram / n

Klädmode genom 1900-talets årtionden

Hola! Förmiddagen spenderades åt projektet "klädmode förr och nu" i kurserna histora B och samhäll B. Det var stora dagen, REDOVISNING!  Vår modevisning kunde inte ha gått bättre! ;D Med tanke på hur vi stressade runt innan klockan 11 gick det förvånadsvärt superbra :D Såå kul. Med bara en kvart kvar till startskottet sprang vi omkring och raggade folk som ville komma och kolla. Blev en hel del :D.

Temat på klassens modevisning var 1900-talets årtionden... Samaher och Fredrik skötte snacket medan resten gick som modeller. :D Blev lite stressigt ibland. Själv gick jag för 30-talet, 60-talet och 2000-talet(Afro-dite). Mellan 30-talet och 60-talet gick det verkligen sjukt fort. Hann knappt få på mig min svart 60-talsklänning innan jag skulle ut igen med de andra tre tjejerna. Sedan kom Elvis(Nisse) ut och vi ålade skrikandes på marken för att få chansen att nudda hans byxben.. Haha, klockrent! och det var det mycket som var idag. Som till exempelvis Titanicposen på 1910-talet, 80-tals tjejernas dans, 2000-talets fjortis, emo, hiphoppare och brats. Och självklart Samies och Fredriks störtsköna kommentarer. "Pappa betalar" Klockrent! haha ;)

Nu är det bara att ladda om och tagga kvällens framförande för föräldrarna.. :D
/ n

Om det fortsätter så här lär jag bli ruinerad.. :P

Ett besök på A6-center och studiebidraget är slut.

Ja, ungefär så kan väl min söndag sammanfattas.. Har nog aldrig funnits så mkt snygga kläder på en och samma gång som jag vill ha. GAH, har fått shoppingsjukan eller nåt. Kan knappt sluta liksom. Ne, nu får jag sätta stopp för det här på något sätt. Jag kommer ju att bli ruinerad...! Köpstopp från och med nu, endast nödvändiga saker tillåts.. hm, ja. Lycka till.. ;P

Ska ut och gå med Ebba senare. :) Ser verligen fram emot det, är så länge sedan vi två bara umgicks. Men innan det ska jag se till att mamma och jag inte glömmer bort att gå till vallokalen och rösta. Är ju första gången jag får rösta i ett val, då måste man ju ta chansen att påverka! hihi.. Ha det bra!
/ n

Studenterna09

GRATTIS TILL ALLA STUDENTER!

Gick till skolan med Jessica idag för att se då alla treor sprang ut. Klockan ett öppnades portarna och dem strömmade ut, hurrande och sjungandes. Det såg så sjukt härligt ut. Alla verkade så lyckliga. I just det ögonblicket ville jag bara vara en av dem. Men om ett år.. Om ett år !! 

Senare körde jag ut mot Malmbäck för studentfest hos Elina. Fick massa god mat och goda tårtor! :) Grattis gumman och lycka till i framtiden! (Hoppas på fler härliga stunder med dig även om du inte är kvar i skolan)





 

Dekoration av aulan

Hittade snyggaste bilden på mig och Issa på Isspiss blogg.. ;)



Vi blev typ kidnappade när Spa07 skulle dekorerade aulan inför treornas student imorgon.. Haha.. ;D

Förövrigt gick det bra med dekorationen. Blev riktigt snyggt gjort faktiskt. Serpentiner och ballonger, svenska flaggor, björkar och massor av handplockande blommor.. ;) Ja, så kan det hela sammanfattas. Vi är bäst! Och nästa år kommer Spa07 får stå på bästa platsen, längst fram vid entrén när vi springer ut för besvärets skull.. Respekt alltså! ;D
/n

Student10, bara ett år kvar ;P

Får damp! Hiitar inte sladden som kopplar min kamera till datorn så nu kan jag inte lägga in bilderna från balen.. AAH! Såå iriterande. Den är så spårlöst försvunnen! Ingen har sett den... :/ SUCK. Mina kvällsplaner sabbade för en dum sladd. :P

Imorgon ska jag gå till skolan och kolla studenterna, sedan åker jag ut till Elina på studentfest! :) Tänk att det är 91:ornas tur nästa år. Sjukt jue! Jag minns fortfarande när jag var nio år och drömde mig bort. Jag sa: "Om tio år tar jag studenten".. Nu är det bara ett år kvar tills de där tio åren är fullföljda. Ett år! Det är typ ingenting.. ;P Längtar! Frågan är dock, vad ska man göra sen?
/ n


Vill tacka er för allt stöd!

Jag kom på igår när jag var på körskolan att jag nästan saknar det lite. Inte allt plugg och sånt, ush nej. Att ha fixat körkoret är det skönaste som finns typ... Men ändå. Man var där så mycket, i stort sett varje dag. Så fort man fick en extra håltimme, sovmorgon eller slutade tidigare så var det körskolan direkt som gällde. Jag i stort sett bodde där ett tag. körskolan var mitt andra hem kan man säga. Kommer ihåg sovmorgonen veckan efter körkortet. Äntligen kunde jag ta nytta av den. Det hade varit länge sedan sist. Ne, det är väl mer folket man saknar. När jag ser människor som sitter och kämpar med de där frågorna på datorn tänker jag bara: Stackars dem. Jag vet hur det är. Fy vad skönt att ha det gjort! Att ta körkort kan man säga var ännu en fas i livet, en intensiv sådan. Det är väl just därför man alltid kommer att minnas den tiden och de människor som hjälpte och stöttade en. Jag vet, det är snart en månad sedan jag klarade uppkörningen men jag Vill bara säga TACK till er, för det är ni värda! Behöver knappast nämna några namn, för ni vet alla vilka ni är! :)
/ n


Projektarbete

Hallåhallå! Nu har jag suttit här typ hela kvällen med naturkunskapen och har faktsikt kommit en bit :) .. Dock lär det vara rätt mycket mer att göra.. Suck. Tar det här aldrig slut.. ? :P 

Idag var jag och Issa förbi på körskolan och lämnade en kladdkaka. Vi hade sagt att vi skulle baka något till dem när vi båda hade klarat körkoret som tack. Och eftersom Issa klarade det i torsdags så var det dags. Hoppas och tror att dem tyckte den smakade. Den såg sjukt god ut faktsikt. Var nästan synd att lämna bort den, ville ha själv! ;) hihi.. 

Malin och jag har tagit ett stort beslut. Idag skulle man bestämma projektarbete till i trean. Vi siktar högt, hoppas inte det blir för högt, men jag tror vi kan genomföra det här. Vi satsar på ett år som författare och ska förmodligen skriva varsin bok om allt blir som vi vill och tänkt oss med handledare. Jag hoppas det. Även om det lär bli jobbigt, ta så mkt mer tid än 100 timmar så tror jag att det kommer bli kul! :)Om Malin och jag sammarbetar, stöttar varandra och ger tips och idéer borde det funka. Eller nej, då kommer det att funka! :)

Med dessa ord nöjer jag mig för tillfället..
/ n

RixFm Festival

Tänkte skriva lite kort om helgen tänkte jag innan jag ger mig av till kick&boxen ;) .. Som ni redan vet så var vi inne på rix fm i Jönköping. Jag, Becca, Iss, Malin och Issa åkte med ett tåg klockan tio i sju, ungefär. Sjukt litet, sjukt fullpackat. Vi stod där mitt i vagnen och svettades och lyssnade på gapande halsar.. Tack och lov för att vi slutligen kom fram i alla fall. Kvällen blev great med härligt sällskap! :) Hoppas det räcker med dessa ord och några bilder nedanför för att beskriva lördagens kväll. Det är strålande solsken och sådär 30 grader varmt ute, då känner jag inte för att sitta här.. ;P tsss.. Ha det bäst!
/ n












New Moon Trailer!

OMG! Kolla vad jag har hiitat!: Den officiella trailern till New Moon. Titta och njut! Längtar som in i till den 20 november nu. Funderar på att läsa boken en gång till innan jag ser filmen.. ;D


RSS 2.0