Marley och jag

Igårkväll bjöd jag hem Becca, Ebba, Eva, Angelica och Malin på te och scones för att sedan sätta oss och kolla på "Marley och jag". Tycker att filmen var väldigt bra, över mina förväntningar. :) Som alltid hade dem tagit bort sådär 50 procent av boken men det spelade inte så stor roll. Den var söt och i slutet av filmen satt tre av oss med tårar rinnandes ner för våra kinder..
 


För övrigt var kvällen kanon. Kul att ses eftersom det var väldigt länge sedan med vissa nu.. så Tack för kvällen tjejer!

Drar med Micke till Årsta havsbad, Stockholm idag. Så hejdå Nässjö!
/ n

Ännu ett val i livet

Hellström eller Ekenmo ? Det är frågan..  

Jo, det är så att jag har börjat fundera på om jag verkligen vill heta Hellström. Inte för att det är fult eller så, utan helt enkelt för att det skulle vara roligare att ha ett släktnamn. Dessutom vill man ju att namnet ska leva vidrare.Det känns mer personligt, coolare. Som om man kommer närmare släkten.  Jag menar.. Det finns säkerligen sådär fyra stycken Nathalie Hellström till i Sverige. Det är inte bara mitt"egna" namn. Men någon Nathalie Ekenmo finns inte än. Men kanske snart...

Men jag vet inte. Mitt namn är ju mitt namn. Jag har haft det hela mitt liv. Skulle det kännas konstigt att byta? Vad skulle mamma säga? Skulle hon bli besviken? Och om jag gifter mig i framtiden kanske jag ändå kommer att byta efternamn, i så fall för andra gången. Är det onödigt då? Det kommer hela tiden nya val i livet, vissa svårare än andra. Det här är ännu ett att fundera över. Vad tycker ni? Dela med dig av just din åsikt! ;)
/ n


tänker tillbaka på malta07



Den här låten får mig att tänka tillbaka på Malta07! Tillbaka till dansgolvet på Numero Uno. Vad de spelade den alltså! Jag och Becca brukade alltid tänka på Sverige när vi hörde Umbrella eftersom det regnade i stort sett varje dag hemma i Sverige de veckorna. Jag vet att det är två år sedan. Men ibland kan jag verkligen längta tillbaka. Speciellt när man lyssnar på låtar som påminner mig om de tre veckorna! Jag saknar det fortfarande! tiden, vännerna, Malta! <3

Dock har jag det väldigt, väldigt bra nu också ;)
nästan för bra.. ;D
Men jag saknar en viss person.. han vet nog ;)

Ne, nu ska jag snart till Malin! :D
/ n

Hejhopp!

Efter de tre senaste dagarna kan jag konstatera att

1. jag aldrig kommer hoppa från 7, 5 igen. Besöket på Rosenlunds äventyrsbad i torsdags avgjorde det. Hängde med grabbarna upp på 10:an. Höjdskräck! Never in my life! Gick ner ett snäpp. 7,5:an. Hade ju aldrig hoppat från den höjden innan. Jämfört med 10:an kändes det inte alls lika läskigt. Dock tvekade jag ändå. Men jag beslutade att jag skulle hoppa. Inget kunde hindra mig. Inte ens min egna tvekan. Det fanns bara en utväg därifrån. Hoppa! och jag gjorde det. Men min landning i vattnet blev inte särskilt lyckad. Har fortfarande ont i rumpan efter två dagar. Martin hoppade efter och fick bärga mig in till kanten. Haha.. Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Men jag hoppade i alla fall och jag dog inte. Det är det som räknas. ;) haha..

2. Anne kör som en dåre. Särskilt i kurvorna. Tvärnit och ingen motorbromsning här inte. Men jag tycker om henne ändå.. tss.. ;) och jag, Lotta, Issa och Jim lever fortfarannde efter turen till Jönköping. Martin kör dock som en kung. Becca och resten av grabbarna kunde känna sig lugna på vägarna. ;)

3. jag och Issa älskar "Janne Långben- The movie".. :D "It´s a piece of cake" ;)

4. om jag ska kolla på film kan jag inte ligga ner. Då finns risken att jag somnar. Särskilt efter klockan 22.00.

5. jag försöker njuta av sommaren utan att tänka för mycket på framtiden och ta dagarna som dem kommer..! :)

Ikväll är det tjejkväll hos Malin :) .. Något att se fram emot.
/ n

Till dig Malin !



Vill tillägna detta blogginlägg till en väldigt speciell vän som betyder väldigt mycket för mig.. Hon heter Malin och idag är en stor dag, nämligen hennes 18-årsdag !! Grattis hjärtat på din dag! 18 år !! Äntligen ;)


Hemkommen..

Hemma är det lungt och tyst. Är precis hemkommen efter några mysiga dagar på Lönö hos Micke. :) Resten av familjen är på Öland, så jag blir ensam hemma fram till på söndag. Men det är ingen fara.. Börjar ju bli van. Tycker att det är rätt skönt. Kommer nog få rätt fullt upp ändå. Imorgon ska jag med Jessica till Långserum. På torsdag ska jag med ett gäng kompisar och bada i Jönköping. Och sen kommer det bara att rulla på. Nästa vecka drar jag iväg igen. Till Stockholm, skärgården och Årsta havsbad. TILL HAVET! ännu en gång. Jag dras dit, kan inte hjälpa det ;P.. Nu tänkte jag försöka sätta mig här i lugn och ro för att skriva... Får se om jag får upp glöden och blir färdig med ett till kapitel.. :)
Ha det!
/ n

På tal om Ben&Jerry´s..

Igår tog jag cykeln mot Hemmakväll.. Det hade varit ganska varmt hela dagen och jag tänkte aldrig på att jag skulle behöva ha med mig jacka. Det fick jag för. Himlen blev allt gråare och slutligen kom regnet. Och det blev rejält, precis som om det bara hade tryckt där uppe och väntat på den rätta tidpunkten att få släppa lös allt. Inne på hemmakväll blev det strömavbrott. Innan ljuset kom tillbaka hade vi redan valt ut film och glassmaker. Men vi blev ändå kvar, sittandes på golvet vid köpfilmerna. Väntade ut regnet. Slutligen avtog det något, vi tog chansen att sticka. För att inte riskera att det skulle börja ösa ner igen och vi inte skulle få bli kvar där kvällen til ända. Men innan avfärd tog vi ut våra glassar och betalade. För det var ju det som var meningen. Utan glassen, ingen Ben&Jerry´s kväll..

Som det brukar bli när jag, Malin och Issa umgås satt vi och snackade om allt möjligt under hela kvällen...Några skrattanfall blev det också.. Det tar aldrig stopp, finns alltid något nytt att prata om, något nytt att berätta. Särskilt nu när vi inte träffats på så länge.. Vi glömde till och med bort filmen.. haha.. Men det gjorde inte så mkt. Hade väldigt trevligt ändå.. ;) Dock väldigt tråkigt att Becca inte kunde vara med.. :( Ville ha dig där!Glassen blev ju självklart höjdpunkten för kvällen! Nu för tiden har min tidigare favorit - Bohemian Raspberry fått stenhård konkurrans av den ljuvligt goda half baked.. ;P Dock är den fortfarande svårslagen om man ska äta den på våfflor.. Då är Bohemian Raspberry oslagbar.. Starkt rekommenderad till våffelkalaset! ;)





Idag ska jag träffa Elina!! :) Har inte setts på evigheter.. Ska bli såå kul! Om vi får plats i biosalongen lär det bli Harry Potter ikväll också.. ;)

/ n

P.s. Eftersom jag inte står ut med att gå omkring här i Nässjö med min saknad, åker jag till Micke imorgon..:) Så ni vet.. Kommer hem tisdagkväll.. :P


vill tillbaka!

Några ord innan läggdags..

Nässjö känns dött.. Under tiden av en månad har hemköp plötsligt stängts igen. Nu är det bara två himla träväggar på varj sida, som tillsammans bildar som en liten korridor upp mot Åhléns. Det dröjer inte länge förrän också det stänger igen. Stan är som död. Det suger... Jag vill härifrån. Står inte ut! Vill spricka hål på bubblan och smita. Men vart ska man sen? Det är frågan..



Jag saknar ÖLAND!

/ n

hem, hem, ljuva hem.. ?

Okej. Jag tror jag har kommit på vad det är som gör att jag alltid längtar härifrån. Bort från Nässjö.. Bort från den lilla hålan på höglandet.. Jag tror jag vet nu varför jag alltid längtar till kusten. Den enkla anledningen är att jag känner mig instängd. Instängd som i en bubbla i den här stan. Det borde jag kanske inte göra? Med tanke på att vi har en järnvägsknut som gör det hur lätt som helst att bara åka härifrån åt vilket håll man nu vill. Det verkar kanske konstigt att jag känner så eftersom jag borde känna mig mer låst på ett ställe som Öland.. Där den enda förbindelse med fastlandet är en bro och färjor. Men så är inte fallet. När jag är på Öland känner jag mig fri. Jag känner ett lugn inom mig som säger att här hör du hemma. Det är så det är och alltid kommer att vara. Öar är speciella. Jag älskar dem! Malta, Iona och Öland. Jag är inte född för att bo på i inlandet. Inom mig finns havet. Där finns kusten och längtan att någon gång i livet bosätta sig där. Leva och dö där. Det är vid havet jag hör hemma.

Jag har haft fyra toppenveckor på Öland och Sportrea. Mer information och bilder kommer sedan. Jossan och Bellan är hemma från Malta. Superbruna. Värsta nígers.. ;) Jag känner mig blek i jämförelse med dem. Dem har köpt en ny "Born to be wild, Malta" tröja åt mig.. :) Jippie! :) Och jag kom hem med kläder från Sportrea åt dem.. ;D



Ska träffa Malin idag. Har saknat henne som tusan.. !

/ n

Behöver jag ens säga att jag saknar dig Micke .. ;) <3

Nässjö

Nathalie is back in town! ;P But she wants to go back to Öland again.. <3

Tankar

Ikväll rinner regndroppar längs mitt fönster här på Öland. Jag har skrivit några rader på min roman men får ändå inte riktigt upp flytet. Jag som trodde att jag skulle ha hunnit en rejäl bit vid det här laget, efter tre veckor. Men jag har haft andra saker för mig, saker och ting som jag uteslöt från min planering.. :P Ne, istället sitter jag nu och tänker. En vecka kvar. Om en vecka sitter jag hemma på mitt rum i Nässjö igen. Glad eller mindre glad. Det får vi se. Att träffa Jossan och Bellan och dela mina äldre och deras färska malta upplevelser tilsammans blir något att se fram emot. Dessutom att träffa vissa särskilda människor som jag saknar så sjukt mycket. Samtidigt vill jag verkligen inte hem. Vill inte lämna det jag har här. Längtar inte hem ett smack. Varför skulle jag? Kan liksom inte ha det bättre än just nu. Jag trivs som fisken i vattnet. Öland. Havet. Stranden. Sol. Värme. Bad. Huset. Grillkvällar. Sportrea. Toppenjobbet. Umgänget. Nya människor. Gamla vänner som jag inte träffat på evigheter..  Jag har det för bra för att vara sant. No worries! Men ta det lugnt! Hur mycket jag än vill stanna så kommer ni få hem mig till Nässjö igen om en vecka... Men det hindrar mig aldrig från att dra iväg igen.. haha ;)

Föresten..

Jag tror seriöst att jag är kär.. ;)  (Tro det, eller ej)

/ n


RSS 2.0