yes !

Jag har snackat med vänner.
Jag har snackat med mamma.
Jag har snackat med pappa.
Jag har ringt CC och diskuterat.
Jag har tänkt...

...och jag är beredd för att tacka ja till Connecticut! 

Ska mejla mamman och berätta det nu.  
/ n

Kommentarer
Postat av: louise

grattis och lycka till :)

2010-03-28 @ 00:11:25
Postat av: n

Tack Louise! :)

2010-03-28 @ 09:58:17
Postat av: Emma

Hej!

Tack så mycket! Det känns jätte nervöst nu, jag vill bara bli godkänd liksom!

Roligt att du redan har hittat din familj! :D När kommer du åka iväg?

Hur länge har du velat åka som au pair? (:

2010-03-28 @ 17:58:21
URL: http://lifeofemma.webblogg.se/
Postat av: Emma

Jag åker med CC :) Från början var det tänkt att jag skulle åkt med SI men sen fick jag massa problem med mina barnerfarenhets timmar där även fast jag hade mer än 200 timmar utanför släkten.. väldigt skumt helt enkelt.. Men jag gillar CC och jag var till och med anmäld hos dem före jag anslkte hos SI så jag förstår inte riktigt varför jag inte stannade kvar hos CC hela tiden. Ända sedan det allt blev fel med SI har det bara känts som att jag har varit så långt efter med hela ansökan men det känns härligt att jag börjar komma ikapp nu igen i alla fall (:



Haha, jag förstår precis hur du känner! :D Jag kommer vara helt dator beroende sen när jag är i matchningsprocessen! Just nu väntar jag bara på att höra något från CC. Hur hörde de av sig och berättade att du var godkänd för dig? Mail, telefon? Hur lång tid tog det för dig från det att du skickade in ansökan till det att du var godkänd? :)



Det är säkert precis som du säger att de kanske inte har hunnit se mailet än eller att de kanske vill fundera lite. Men från det som jag läste om i ett tidigare inlägg så verkar det i alla fall som att ni har "klickat" ganska bra eller vad man ska säga så det jag tror att det blir connecticut nästa för dig! :D



Jag har satt mitt absolut tidigaste datum till den 20 juni, men det spelar inte direkt någon roll när under sommaren jag åker :) Jag åker när familjen vill att jag ska komma helt enkelt haha, men jag vill ju försöka komma iväg i sommar i alla fall :) Tar du studenten nu till sommaren?



Det blev en väldigt lång kommentar!

2010-03-28 @ 20:35:58
URL: http://lifeofemma.webblogg.se/
Postat av: Emma

Åh, så det tog typ tre och en halv vecka då? Jag kommer aldrig överleva all denna väntan! Först ska man vänta på att bli godkänd i sverige, sen USA och sen ska man matchas med en familj också! Jag kommer klättra på väggarna av spänning och iver! :) Många utropstecken där ;)



Jag tar också studenten nu till sommaren och det ska bli så himla skönt! Som jag har längtat/längtar efter den dagen och nu är den snart här. Jag kommer ha världens härligaste känsla i kroppen när jag springer ut genom dörrarna! :D Hur känner du inför studenten? Vissa vill ju verkligen inte att gymnasiet ska ta slut.. På ett sätt tycker ju även jag att det känns lite vemodigt på något sätt, speciellt när man inte kommer att träffa alla sina vänner på samma sätt längre.. men, det kommer ändå vara skönt att det är över!



Jag har inte ansökt om någon speciell delstat men jag känner ändå att jag vill hamna i runt New York/ Connecticut/ Massachusetts området. Jag vet inte riktigt varför, utan det är bara där som jag har sett mig själv bo under alla dessa åren jag har drömt om det här. Men om den perfekta familjen bor någon annan stans så kommer det säkert att bli jätte bra ändå, det är bara det att jag alltid har sett mig själv i det området :) Önskade du någon speciell stat?

2010-03-28 @ 23:51:14
URL: http://lifeofemma.webblogg.se/
Postat av: Sigrid

Guud jag håller tummarna för dig!



Ja, jag älskade och älskar florida, tycker det ar så fint och levde verkligen upp till mina förväntningar. Tror det var klimatet som spelar roll och vad vi gjore där :D



Men jag tor tt var man än hamnar i USA så kommer men hitta något positivt med den platsen och det kommer att bli en favorit för man kopplar positiva upplevelser till den platsen :D

2010-03-30 @ 08:50:50
URL: http://sigridiusa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0