Tung vecka men förhoppningsvis bra helg !

Denna veckan har inte precis varit den bästa. Har varit trött och nere, haft magbesvär av något slag och känt en massa ångerst och oro. Kan bero på att det känns som om det börjar bli mycket i skolan just nu. Så ska vi skriva värsta uppsatsen i historian igen och har ingen aning om vad jag vill skriva om. Ångerst! Och så Människan socialt och kulturellt imorgon känns bara jobbigt. Vi ska ha någon slags muntlig redovisning. Fråga mig inte hur Britta vill ha det upplagt, tror inte hon riktigt vet det själv. Känns väldigt oklart. Det verkade iallafall som om vi ska kunna typ allt om sociallisation och inrikta på oss på något speciellt. Ångerst! Men tänkte att jag kanske kunde ha en disskusion om hur en skilsmässa påverkar socialisationen m.m för barnen, eftersom jag själv har skilda föräldrar. Då kan jag ju utgå lite från egna erfarenheter också. Egna erfarenheter är bra. Det gillar Britta.. :P Men,men det ska nog lösa sig det också..Sedan är det ju matten också. Hade ont i huvudet efter lektionen i måndags. Tänk att man kan bli så trött av en persons röst. Och så ska vi kansek lägga matte på onsdag istället, på vårat hål, när jag har min sånglektion.. :/ gah, varför måste han vara så jobbig.. ?

Men även en dålig vecka kan ha sina ljusglimtar.. Och det bästa händer i helgen. Imorgon, kväll med min Jessica och våran flumfilm med gottgott ! ;D <3
Och så lördag, den 18 oktober, Jönköping med tjejerna; Becca Ebba, Eva, Jeja och Eve. Och Björn Gustavsson och co. på kvällen .. = Aprilmånads impulsköp ;)

Men nu ska jag sätta mig framför böckerna igen ;P. Hur tungt det än känns..
/ n

Kommentarer
Postat av: fia

ses på björn gustafsson mfl:)

2008-10-16 @ 21:52:35
URL: http://fiahjalmarsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0