Äntligen våra impulsköp!

Hello People! ;D Jag ska nu försöka göra en liten sammanfattning om lördagens lilla äventyr. :D

Klockan 14.53 satt jag, Becca, Ebba, Eva, Jeja och Eve på tåget mot Jönköping. Förväntansfulla och taggade.. (men även lite trötta höhö ;P) När tåget stannade vid centralstationen i Jönköping beslutade vi att ta bussen direkt in till A6, istället för att stanna kvar i stan och invänta kvällen. Så vi tog alltså bussen, och utanför A6 höll vi på att bli påkörda av bussen också ;P Uppspelta och förvirrade sprang vi därifrån in på A6. Där gick vi bland annat lite på H&M innan vi tog en paus för käk ;D .. Jag åt någon ungsbakad lax med kryddstarkt täcke. Till det potatis och kall sås. Blev dock lite besviken. Tycker inte det där täcket var så kryddstarkt, såsen var inte heller susen och potatisen blev rätt torr. Men Laxen var supergod, som lax brukar vara då alltså ;P..

Efter en stund åkte vi med bussen in till centrum igen för att invänta nästa buss som skulle ta oss till Rosenlund och konserthuset. När bussen väl kom kändes det som om alla skulle dit. Proppad med folk åkte den slutligen iväg. Och där stod vi och trängdes med alla andra människor. Påminde lite om när jag och Jessica var i Stockholm och skulle till Gröna Lund, fast då var det dock ännu värre ;P.. (BASTU liksom ;P)

Slutligen framme vid konserthuset. Tillslut på plats. Klockan rann iväg mot 20.00 och där satt vi på rad 28 alla fem i rad, och till jubel och applåder kom de fyra killarna utr på scen; Özz, Soran, Måns och Björn. De började med att förklara att man varken fick fotografera eller filma under föreställningens gång. Men så tog Björn sin mikrofon och sa att om det verkligen var någon som ville ta kort kunde dem göra det nu.. Och så pose självklart. Själv fick man en bild när han står på alla fyra. haha ;D


Själva showen var jättekul.. ! Allihopa var susen faktiskt. Rätt lika men ändå så olika. Det var en liten kille i publiken, Gustav 12 år, som blev utsatt för alla fyra. Måns var bla nere hos honom och sjöng en godnattvisa.. ;D Nemen sjukt sköna killar allihopa ! ;D Tänkte faktsikt inte berätta så mycket mer om själva showen här. För även om jag skulle skriva ner allt roligt dem sa här skulle det inte bli samma sak liksom, inte lika kul ;P., Så vi skiter i det. Blev ni besvikna ? (Jag är så elak mohahah ;P)  Men hur som helst blev det en mkt lyckad kväll ! Något som gärna skulle kunna få bli en favorit i repris.. :)

TACK tjejer för en mycket rolig lördag med er ! :)  <3
/ n


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0