Julen är INTE här än..

Okej, låt oss säga såhär: Jag Älskar Julen. Det gör jag faktiskt. Det är lätt det bästa på hela året förutom Sommaren. Och det är inte klapparna man vill åt. Nej, det är känslan. Den där underbara pirrande myskänslan man får när man sitter vid granen sådär tre dagar innan julafton. Eller som när man börjar baka lussekatter, pepparkakor och knäck. Sjävklart också gemenskapen man har med familj och släkt. Allt det där och lite till är det som gör julen så bra!  :)

Men nu är det så att det finns affärer som redan har börjat med julpyntet. Dem har ställt fram en massa tomtar, julkulor och plastgranar. Adventsljusstakar, julkort och julgardiner. Det finns ställen som spelar julmusik och bjuder på pepparkakor och glögg. REDAN! I OktobermånadFy skäms! Det är liksom två månader kvar. I mitten/slutet av november är okej, men OKTOBER! Det är verkligen överdrivet. Och inte bara det. Det förstör lite av julkänslan. 

Igår var det kvällsöppet på stan i Nässjö. Jag var där med Becca och IssaÄrligt talat, det kändes nästan som om det var julskyltning. Fast dock fattades ju granen och den där stora tomten på torget. Och så alla chokladhjul förstås. Hm, det var nästan så att man undrade var dem var. Men ja just det. Det är ju en hel månad kvar till första advent. SKÄRPNING! Det borde vara förbjudet att spela julmusik på stan innan första advent. Och istället för alla utställda julgrejer borde det vara mer Haloweensaker i affärerna vid den här tiden. Sååå dåligt!

/ n

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0