"Hi Nathalie, I am your LCC!"

Jag har fått mejl från min LCC i USA! :)
Hon skrev och presenterade sig själv lite kort som min local childcare coordintor. För er som inte vet vad det innebär så det som en lokal representant som är anställd av Cultural Care och bor i områden där värdfamiljer finns. Man kan säga att en LCC ska vara ett stöd och en hjälp som man kan vända sig till i USA. Han/hon kontakter en inom 48 timmar efter sin ankomst hos värdfamiljen. Han/hon anordnar månadsmöten med au pairerna han/hon arbetar med. I vilket fall så tycker jag att hon verkar vara jättetrevlig och se redan fram emot att träffa mina framtida vänner i USA! :)

Btw så är det Valborg idag. Ska till Martin och grilla med lite trevligt sällskap såklart. ;) Kommer bli great, förstås! ;) Men innan jag beger mig dit ska jag försöka skriva ihop några trevliga rader som svar till min framtida LCC.

Ha en riktigt härlig valborgsmässoafton!
/ n


Kommentarer
Postat av: Emma

TACK!! :D Åh det känns så himla bra allting från det som jag har läst och fått reda på. Jag gick typ in på min mail 16:48 och då hade jag fått mailet från CC 16:38 :P Sen fick jag ett mail från värdmamma vid tio över fem så här händer allting väldigt fort :) åh, det känns faktiskt riktigt bra, även fast jag inte pratat med dem än :D

2010-04-30 @ 18:57:49
URL: http://emmabjorklund.blogg.se/
Postat av: Emma

roligt med mail från din LCC också! :)

2010-04-30 @ 18:58:24
URL: http://emmabjorklund.blogg.se/
Postat av: Elin ♫ ☮

Vampire Diaries är verkligen helt underbart :D jag är också helt fast :D Vad kul! Då kommer du rätt nära NYC, det blir säekrt helt fantastiskt :D Jag har inte skickat in mina ansökniningar än, men ska göra det så fort som möjligt :D Jag tror att ett år i USA kommer bli helt underbart :D Hur gammal är du förresten? :)

2010-05-01 @ 00:15:43
URL: http://elinwallstrom.webblogg.se/
Postat av: Amanda

okej låter trevligt, ja det stämmer mycket bra :D

2010-05-01 @ 13:37:03
URL: http://aworge.bloggplatsen.se
Postat av: Elin ♫ ☮

Ja jag tror säkert att jag kan behöva lite hjälp :D har inte fyllt i hela ansökningarna än så det kommer säkert lite frågor senare :) har du msn kanske? :)

vad trevligt, då tar du studenten i år alltså? :D Jag fyller 21 i år :)

2010-05-01 @ 17:11:38
URL: http://elinwallstrom.webblogg.se/
Postat av: marie

Ja, den var väldigt underhållande, MEN FY FAN vilken farsa. TVI! :( Mådde illa när han taffsade på henne >_> USCH :@@@

2010-05-02 @ 09:35:38
URL: http://lifeintheusa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0