Mitt fotocollage

Vet själv hur mycket det hjälpte att få exempel på brev och collage när man väl hade satt sig för att göra sin egen ansökan. Jag vill hjälpa er blivande au pairer! :) Därför tänkte jag att jag kunde lägga ut mitt fotocollage här på bloggen. :) Hoppas det ger er inspiration!

Det jag gjorde när jag skulle göra mitt collage var att kolla igenom alla bilder jag hade på datorn. Kollade även på facebook ifall jag skulle råka hitta en bra bild som någon annan hade tagit. Det enda jag visste var att jag ville göra det för hand, inte på datorn. Jag ville vara kreativ och göra det roligt. När jag bestämt mig för vilka bilder jag ville ha med gick jag och framkallade dessa i fotobutiken. Jag gick och köpte lite scrapboking, klistermärken osv. Hittade också våra gamla bokmärkesamlingar i källaren som jag nu fick användning för.


Tänk på!
- Bakgrunden måste vara en ljus färg. Tror att det har att göra med att det ska underlätta när de scanar in det på datorn senare.
- Familjen vill se bilder på dig med barn! Jag önskar själv att jag hade haft med fler barnbilder. Kan vara lite strängt också det där med bilder om det inte är ens egna barn. (Därför har jag suddat ut ansikterna på bilderna här nedan, med respekt till barnen och föräldrarna om de inte vill visas upp på internet)
- Var kreativ. Det ska vara roligt att se på! :)
- Skriv en liten bildtext så att familjerna vet vad de ser på bilderna.
- Bilderna får gärna vara lite crazy. Roligare än bilder då man bara står och ser in i kameran som om ingenting liksom. Bilderna ska få en familj att vilja ha dig som deras au pair så se glad ut! För vem vill ha en ledsen och deppig au pair ?


1. Framsida



2. My family 

  

3. My children experience



4. My Sparetime 

  

5. My Friends

 

6. My Friends

 


Frågor?
Hör av er! :)
/ n


Kommentarer
Postat av: Marie

Det var riktigt fint! Kan tänka mig att ungarna älskade det!

2010-04-18 @ 14:04:03
URL: http://lifeintheusa.blogg.se/
Postat av: malin - blivande au pair

taaack!! (: Ja förhoppningsvis får vi båda ett jääävla bra år alltså ;D haha!

2010-04-18 @ 19:40:00
URL: http://wakoo.blogg.se/
Postat av: Madde

Hejhej:)Fin blogg du har! Läs gärna min blogg, skulle vara kul eftersom jag är ganska ny här, haft bloggen i ca 3 veckor och jag skriver allt inom sex, kärlek, tankar och funderingar. Och lite om min vardag såklart:)

2010-04-18 @ 20:03:13
URL: http://madeleinebjornlund.blogg.se/
Postat av: Mariellelundstrom

Jätte fint!

2010-04-18 @ 20:26:47
URL: http://mariellelundstrom.blogg.se/
Postat av: Anonym

En hörselskadad tjej med en CP-skada! Läs gärna!



http://iamemy.blogg.se

http://iamemy.blogg.se

http://iamemy.blogg.se

2010-04-18 @ 23:13:07
Postat av: Christine

sv; Hej :-) Va roligt att du gjorde de! Roligt om man kan läsa lite andra Au Pair bloggar också :-D Få lite tips och så.

Tack så jätte mycket för dina tips! :-D Ska verkligen tänka på det, jag har faktiskt skickat iväg mitt brev till annan f.d. au pair som skulle läsa igenom det och lägga lite kommentarer! :-)



Jätte fina kollage! :-D Men visst fick man göra dom på datorn också för jag började igår och gjorde lite på datorn? Jag är ganska bra på photoshop så jag gör mina där... :-)



Hoppas att allt är bra med dig! Kram

2010-04-19 @ 10:24:48
URL: http://missnaenfeldt.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0